Objavljeno: 7.11.2008

Združitev zvoka in dizajna

Proizvajalci glasbenih predvajalnikov včasih v želji po varčevanju naredijo veliko napako in posledično sicer povsem solidne izdelke opremijo s poceni in slabimi slušalkami, s čimer si dejansko naredijo več škode kot koristi. Prav zato je trg dodatne opreme, med katero sodijo tudi slušalke precej živahen. V tej gneči je težko izstopati, zato se je Philips zatekel k preverjenemu receptu – naprednemu dizajnu.

Nove Philipsove stilske slušalke, ki se tesno prilegajo obliki ušesa (modela SHE9620 in SHE9621), so preprost in eleganten modni dodatek predvsem za žensko populacijo, saj so odete v zlato-roza in vijolično barvno kombinacijo. Moškim uporabnikom sta namenjena črno-bela modela Philips SHE9550 in SHE9551.

Za učinkovito in jasno reprodukcijo zvoka skrbi nagnjen akustični dizajn, ki je bil razvit zato, da zagotavlja neposredno filtracijo glasbe v ušesni kanal. Napredno obliko dopolnjuje izpopolnjeno tesno prilagajanje ušesu, ki omejuje zunanji hrup in moteče zvoke. Z basi, ki jih ustvarijo sprednji akustični kanali, slušalke zagotavljajo globok, čist in bogat zvok.

Zanimiva je tudi Philipsova cenovna politika, saj bomo računalničarji za slušalke odšteli 30 evrov, predstavnice nežnejšega spola pa desetaka več.

www.philips.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji