Objavljeno: 18.2.2013

WD TV Play

Western Digital je predstavil novega najmanjšega člana večpredstavnih predvajalnikov WD TV. S ceno le 70 dolarjev (velja za ZDA, brez DDV) bo WD TV Play nadomeščal originalni WD TV, ki je po svetu našel veliko število navdušencev. Za ta denar novinec ne prinaša sicer nič pretresljivega, a po drugi strani kar precej več kot slavni original.

Drobna škatlica prinaša predvsem precej predelan uporabniški vmesnik, ki spominja na ploščice v Windows 8, predvsem pa stavi na predvajanje pretočnih vsebin, med katerimi so

YouTube, Netflix, Hulu Plus, VUDU, SlingPlayer, Spotify, Pandora and Facebook. Predvajalnik naj bi bil nadgradljiv z dodatnimi programi/vsebinami.

Seveda zna še naprej predvajati vsebine iz lokalnih pomnilniških in omrežnih virov, po novem lahko nanj neposredno priključimo tudi digitalni fotoaparat ali digitalno video kamero. Vmesnik Wi-Fi je zdaj del osnovne ponudbe, medtem ko je bil v originalu na voljo le kot dodatek. Celoto lahko krmilimo s priloženim daljincem ali brezplačnimi programi za naprave Android in iOS.

http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=920

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji