Oglasno sporočilo
Objavljeno: 7.10.2022

Varni telefoni z varnimi aplikacijami – popoln komplet za vsakogar

Družba Samsung Electronics je izdala različico Samsung Internet 19.0 beta, ki zagotavlja nove zmogljive funkcije, s katerimi lahko uporabnike zaščiti pred spletnimi grožnjami sledilcev, brskanje po spletu pa je še bolj priročno kot kdaj koli prej. Različica beta je že na voljo za prenos v trgovinah Google Play Store in Samsung Galaxy Store.

Izboljšano zaznavanje podobnih goljufivih spletnih strani je namenjeno opozarjanju uporabnikov, ko se nehote odpravijo na spletno stran, za katero so mislili, da je zaupanja vredna, vendar gre za goljufivo spletno stran s podobnim naslovom URL. Uporabnikom prepričuje, da bi zlonamernim akterjem razkrili osebne podatke.

Samsung Internet 19.0 beta omogoča uporabnikom, da z novo funkcijo Informacije o zasebnosti enostavno preverijo svojo zaščito pred sledenjem. S preprostim dotikom ikone zaklepa v naslovni vrstici lahko uporabniki preverijo, kako varna je njihova povezava s spletnim mestom, vidijo, koliko sledilnikov je bilo blokiranih, preverijo in izbrišejo piškotke ter takoj dovolijo ali blokirajo dovoljenja za lokacijo, kamero in mikrofon.

V sistem vključena tudi Galaxy Z Fold serija

Navigacija po internetu Samsung  je bila poenostavljena v različici 18.0, ki je uvedla pridobivanje besedila iz slik spletnih strani in prvič v seriji Galaxy Z Fold  uvedla spodnjo orodno vrstico. Sedaj različica Samsung Internet 19.0 beta še naprej omogoča bolj intuitivno krmarjenje po spletu.

Meni z dodatki je odličen način, s katerim lahko uporabniki prilagodijo in izboljšajo svojo izkušnjo brskanja. V različici Samsung Internet 19.0 beta ti dodatki zdaj delujejo v tajnem načinu, zato uporabnikom ni treba izbirati med zasebnostjo in prilagojeno izkušnjo. Funkcije lahko preprosto vklopite in izklopite v meniju Dodatki, kar omogoča večji nadzor.

Najzmogljivejši zložljiv pametni telefon

Galaxy Z Fold4 je najzmogljivejši zložljiv pametni telefon podjetja Samsung doslej. Njegove funkcionalnosti so izjemne ne glede na to, ali je odprt, zaprt ali v načinu Flex. Poleg tega je prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami. Telefon navdušuje tudi z izjemnim 19,3-centimeterskim glavnim zaslonom, ki je svetlejši in ima frekvenco osveževanja 120 HZ, ki bo všeč predvsem tistim, ki na telefonu radi igrajo igre, saj bodo te potekale gladko in hitro.

Večopravilnost na telefonu Galaxy Z Fold4 je enostavnejša kot kdaj koli prej, zato lahko uporabniki tudi na poti opravijo več dela. Opravilna vrstica je skrito orožje za hitro navigacijo in prehajanje med okni. S pomočjo sinhronizacije aplikacij lahko z enim dotikom zaženete do tri aplikacije, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon. Pisanje besedil ali odgovarjanje na elektronsko pošto bo omogočal razširjen glavni zaslon s funkcijo Multi View. Tipke nazaj ne boste več potrebovali, saj bodo vsa okna na zaslonu. Telefon optimizira aplikacije s pomočjo One UI, ki vam ponudi menije in še več ob enem pogledu. Natančne poteze boste namesto s prstom sedaj naredili kar z S Pen pisalom, ki daje izjemen občutek pisanja po pravem papirju.

Galaxy Z Fold4 posname osupljive fotografije in videoposnetke z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo v prostoru. Načini Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie, so prilagojeni tako, da izkoriščajo edinstven faktor oblike za večjo prilagodljivost snemanja. Z večjo velikostjo slikovnih pik, 23 odstotkov svetlejšim tipalom, in izboljšano procesorsko zmogljivostjo pa lahko uporabniki zajemajo jasne slike tudi ponoči.

ZMrwflabZY8

Telefon, ki se prilagodi vam

Galaxy Z Flip4 ponuja izboljšavo najljubših funkcij uporabnikov, zato je vrhunsko orodje za samoizražanje. Njegova kompaktna pregibna zasnova ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon.

Videoposnetke snemajte prostoročno ali zajemajte celotne skupinske selfije pod različnimi koti, tako, da delno zložite Z Flip4 in aktivirate funkcijo FlexCam. Z nadgrajeno funkcijo Quick Shot pa lahko posnamete visokokakovostne selfije kar z zunanjega zaslona in tako izkoristite glavno kamero. Zunanji pomožni 4,82-centimeterski zaslon je idealen tudi, ko se vam mudi in bi radi nekaj stvari opravili hitro. Na njem se prikažejo tudi pogosto uporabljene aplikacije, ki jih na ta način lahko uporabite preprosto in hitro brez uporabe glavnega zaslona. Ta zaslon lahko tudi popolnoma vizualno prilagodite z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personalizirate številčnico ure.

oO-laEWNUHY

Vzdržljivost naprav je enako pomembna kot njihova trajnostna naravnanost.

Z okvirji iz aluminija Armor Aluminum in pokrovom pregiba ter ekskluzivnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zunanjem zaslonu in zadnjem steklu sta Galaxy Z Flip4 in Z Fold4 najtrdnejši zložljivi napravi doslej. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe zaradi zunanjih udarcev. Poleg tega sta tudi vodoodporna.

Že od predstavitve Galaxy S22 serije podjetje Samsung reciklirane materiale vključuje ne le v embalažo, temveč tudi v strojno opremo svojih novih izdelkov. Kar predstavlja nov korak podjetja k doseganju trajnostnih ciljev za leto 2025 v okviru pobude Galaxy for the Planet. Tudi nova Galaxy Z serija ima sestavne dele, ki vključujejo plastiko iz oceanov in 100-odstotno recikliran papir za embalažo.

3yOLST68AgA

Za nove kupce še nekaj dodatnega

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 sedaj prejmete prav posebno darilo - novo pametno uro Galaxy Watch5! Ob nakupu kateregakoli modela telefona iz Samsung Galaxy S22 serije pa boste lahko postali tudi lastnik Galaxy Buds2 brezžičnih slušalk v grafitni barvi. Vse informacije o tej posebni ponudbi so na voljo na spletni strani podjetja.

Uporabnikom, ki so kupili Galaxy Z Fold4 ali Z Flip4, je na voljo tudi šestmesečna brezplačna preskusna različica OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Novim lastnikom telefonov četrte generacije zložljivih telefonov pa je ob registraciji na voljo tudi promocija s štirimesečnim brezplačnim preizkusom naročnine YouTube Premium. Več informacij o ponudbah najdete na spletni strani podjetja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji