Objavljeno: 1.10.2010

Tradicionalna podelitev nagrad Zlati Monitor in predstavitev revije MonitorPro

Včeraj smo pri reviji Monitor organizirali že tradicionalno podelitev nagrad Zlati Monitor, ki jih dobijo najboljše naprave na naših preizkusih. Na prireditev smo povabili uvoznike, ki so nam posodili nagrajene naprave. Poleg podelitev naših nagrad pa smo izkoristili priložnost še za predstavitev naše nove revije, MonitorPro. Čeprav gre za novo revijo pa ni povsem brez pedigreja, prej obratno, saj predstavlja transformacijo dosedanjega Sistema, priloge revije Monitor, v samostojno publikacijo.

Na dogodku je urednik Monitorja, Matjaž Klančar, predstavil izredno uspešno pomladno prenovo revije Monitor. Ta ohranja vse dosedanje prednosti, pridobil pa je nov, svež videz, nekoliko pa smo tudi prilagodili vsebino za še večjo preglednost. Naš laboratorij je predstavil njegov vodja, Matic Zupančič, ki je hkrati povedal nekaj o nagradah Zlati Monitor.

Predstavljen pa je bil tudi projekt panelne raziskave za revijo MonitorPro, imenovane Monitorjev Panel. Gre za spletno raziskavo, ki se periodično ukvarja z aktualnimi trendi v IT, kot so: zasebnost in IT, investicije v IT v Sloveniji, računalništvo v oblaku, itd. Raziskava pa je že obrodila sadove, saj smo se z družbo Directa lotili vprašanja plačah in delovnih mestih v slovenski informatiki, rezultat pa je članek v prvi številki revije MonitorPro.

Te predstavitve pa smo se lotili visoko-tehnološko, saj so vse potekale v 3D tehniki. Prisotni smo tako uporabljali namenska očala 3D, za projekcijo pa smo si sposodili še 3D projektor. Da ni bil dogodek preveč poslovno naravnan pa je naš fotograf, Peter Gedei, pripravil odličen 3D film o našem laboratoriju in o zakulisju snemanja naše oddaje MonitorTV. Omenjen film bo v kratkem na voljo tudi na spletu.

Fotografije iz prireditve so na voljo na tej povezavi, priporočamo pa tudi novo spletno stran revije MonitorPro.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji