Objavljeno: 1.2.2017

Ste v podjetju naredili vse, kar je mogoče, da boste preprečili naslednji vdor?

Ajpes, Klinični center, WikiLeaks… V zadnjem mesecu je bilo precej dogodkov, ki nas vedno znova opominjajo, kako ranljiva je tehnologija, ki jo uporabljamo, pa pogosto niti ne razumemo, kako pravzaprav deluje.  V vseh omenjenih primerih se je izkazalo, da bi se vdorom, ali v zadnjem primeru večini vlomilskih orodij, izognili ali se jih ubranili in to zgolj z že dolgo časa znanimi dobrimi praksami pri varovanju IT sistemov.

Vas zanima kako in kaj o tem menijo strokovnjaki? Želite preveriti, kako dobro so pred takimi vdori varni vaši IT sistemi?

Pridržite se nam 26. aprila 2017 na dogodku: Izzivi in rešitve v informacijski varnosti z opremo Fortinet in Mikrotik, ki ga organizira Virtua IT in je namenjene vsem, ki v podjetjih skrbite za varnost IT sistemov, mobilnost in povezljivost uporabnikov. Na dogodku, ki bo potekal v Centru inovativnega podjetništva, sodelujejo izkušeni strokovnjaki za informacijsko varnost: etični heker Milan Gabor, Jan Žorž, eden največjih strokovnjakov za internet in Mitja Jenček, strokovnjak za omrežne rešitve iz podjetja Telekom ter drugi. Slišali pa boste tudi praktične nasvete, kaj lahko naredimo takrat, ko denarja ni toliko, kot je IT potreb – kako in koliko smo lahko varni takrat. Več informacij je na voljo na povezavi tukaj.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji