Objavljeno: 13.12.2006

Slovenci iščemo igre

Ob koncu leta razvijalci spletnih iskalnikov običajno postrežejo z zanimivimi statistikami o ključnih besedah, ki smo jih uporabniki iskali najpogosteje, kar je ob koncu letošnjega leta storil tudi Najdi.si.

Na vrhu lestvice so z 1,7 milijona iskanji igre, ki jim sledijo avto.net, 24 ur, vreme, google in bolha, ostale besede pa so bile iskane (občutno) manj kot milijonkrat.

Najbolj iskana ženska letošnjega leta je z več kot 210 tisoč iskanji Nina Osenar, na drugo in tretje mesto pa sta se uvrstili Alma Brdžanovič in Severina.

Med moškimi je zmagal Ronaldinho, ki je kljub temu skoraj 3-krat manj iskan od najbolj iskane ženske, drugi je Anžej Dežan, tretji pa France Prešeren.

Med športniki je prav tako največ zanimanja za Ronaldinha, ki je zbral skoraj toliko iskanj kot Cristiano Ronaldo (2.), Tina Maze (3.) in Valentino Rossi skupaj.

Med glasbenimi skupinami je največ zanimanja za Atomik Harmonik, med igralkami in igralci za Angelina Jolie in Brada Pitta, med filmi in serijami pa za Harryja Potterja in Našo malo kliniko.

Najbolj iskano podjetje je SiOL, najbolj iskan politik pa predsednik države, Janez Drnovšek.

http://www.najdi.si/lestvice/2006

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji