Objavljeno: 8.12.2011

Simobil ima še vedno premalo iPhonov 4S

Po polomiji z letnim dodatkom na upravljanje s številko, se nam zopet oglašajo Simobilovi naročniki. Tokrat je jabolko spora Jabolko samo, natančneje njihov telefon iPhone 4S. Velika promocija ob prihodu zadnjega modela dotičnega pametnega telefona na slovenski trg se je izjalovila, ko je v tri Simobilove poslovalnice prišlo mizerno število naprav, v Ljubljani na primer le štirideset. Simobil se je urno podvizal in začel pobirati rezervacije za prihajajočo pošiljko, ki naj bi prišla v novembru. V istem času naj bi se začela tudi redna prodaja. Danes smo že pošteno zakorakali v veseli december, zeleni operater pa še vedno zatrjuje, da bo iPhone na voljo kmalu. Zelo kmalu.

Kaj se dogaja, se sprašujejo tako tisti v vrsti, kot zainteresirani kupci, ki čakajo na redno prodajo. Teorij je veliko. Enim se zdi sumljivo, da ima Simobil iste cene za staro štirico in za novi model 4S. Predvidevajo, da bi se mobilni operater rad znebil starih zalog pred prihodom novega paradnega konja. Neuradno smo od preprodajalca izvedeli, da je nekaj teh telefonov dejansko v skladišču, a na Simobilu čakajo, da se jih nabere dostojna količina, preden bi jo ponudili trgu.

Simobil nam je uradno zatrdil, da špekulacije ne držijo, njihov uradni odgovor je, da na tržišču pač vlada izredno pomanjkanje teh telefonov; v celem svetu, pri čemer je Slovenija pač bolj ali manj najmanjši del tega sveta. Vsekakor bi si želeli prodati toliko telefonov, kot bi jih uporabniki želeli, žal pa to zaradi pomanjkanja ne gre. Dodatek: Iz Simobila so nam pravkar sporočili, da so danes (8.12.) dobili novo pošiljko iPhonov 4S, kar pomeni, da bo večina uporabnikov, ki so telefone že naročili, te tudi prejela (obveščeni so bili po SMSu). Žal ta pošiljka še vedno ni dovolj velika, da bi telefone dobili prav vsi. Ali bo do novega leta prišla še kakšna pošiljka, še ni znano.

www.simobil.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji