Objavljeno: 6.12.2007

SAP na Apple iPhonu

Nemško podjetje SAP je objavilo novo različico programske opreme za upravljanje odnosov s strankami SAP CRM 2007, ki med drugim omogoča uporabo delov novega paketa na mobilnih telefonih Apple iPhone. Ena glavnih novostih nove različice paketa CRM je nov uporabniški vmesnik zasnovan na tehnologija Web 2.0, SAP pa je pripravil tudi različico optimizirano za mobilne telefone iPhone. Uporabniki bodo tako lahko v vsakem trenutku dostopali do poslovnih kontaktov, informacij o poslovnih priložnostih in zgodovino transakcij s posameznimi strankami.

Program uporablja za delovanje spletni brskalnik in tehniko povleci in spusti, ki je še posebej primerna za rabo na telefonih iPhone. Korak nemškega proizvajalca je do neke mere presenečenje, saj so proizvajalci poslovnih informacijskih rešitev v preteklosti podpirali predvsem druge, poslovno "bolj primerne" telefone, kot so Blackberry in Windows Mobile.

CRM 2007 sicer prinaša tudi druge novosti, kot je na primer prenovljeni proces SAP Communications Management za podporo strankam, ki vključuje tako osebje v centrali kot na terenu. SAP Real-time Office Management omogoča uporabo poslovne inteligence za hitro pripravo ponudbe v okoljih, kjer je potrebno hitro sprejemati odločitve o ponudbi. Izboljšana so tudi orodja za spremljanje promocij izdelkov in porabo marketinškega proračuna.

http://www.sap.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji