Objavljeno: 8.11.2005

Ročni tiskalnik, ki tiska na les in umetne materiale

Lexmark in Xyron, divizija korporacije Esselte, sta napovedala prihod prvega mini tiskalnika, ki tiska neposredno na najrazličnejše materiale. Namenjen bo predvsem domačim ustvarjalcem in kreativnim uporabnikom, ki želijo polepšati svoje domače stvaritve. Izdelek, ki so ga poimenovali Xyron Design Runner, je rezultat skupnega partnerstva Xyrona in Lexmarka in bo prvi tovrstni izdelek na svetovnem trgu, ki bo zapolnil vrzel med digitalnim in ročnim okraševanjem doma narejenih izdelkov.

Gre za brezžični, prenosni mini ročni tiskalnik, ki uporabniku omogoča tiskanje neposredno na najrazličnejše materiale - na tekstil, les, umetne materiale, tapete ali druge materiale z ravnimi površinami. Zadošča že en sam pritisk na gumb in na površini se pojavi katerikoli izmed izbranih v naprej pripravljenih vzorcev. Xyron Design Runner vsebuje LCD zaslon z vgrajenim sistemom za izbiro posameznega slike, zato je upravljanje z njim povsem preprosto.

Na ameriških prodajnih policah bo od decembra naprej in bo stal okoli 140 dolarjev.

Cena vključuje mini tiskalnik, napajalno postajo, CD s 40 izoblikovanimi v naprej pripravljenimi vzorci, črno kartušo in dve 9-voltni bateriji. Kupci bodo lahko dodatno izbirali še med 12 CD-ji s po 40 že pripravljenimi vzorci, okraski, oblikami, obrobami, bordurami in teksturami. Mogoče bo dokupiti tudi štiri zgoščenke s pripravljenimi pisavami, uporabniki pa bodo lahko izbirali še med češnjevo rdečo in gozdno zeleno barvo črnila.

www.xyron.com

www.lexmark.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji