Objavljeno: 23.11.2005

Prva GPS navigacija za mobilne telefone v Sloveniji

Si.mobil - Vodafone na trg prinaša novo storitev z imenom Si.Navigator, ki omogoča navigacijo prek GPS sistem za mobilne telefone. Uporabniki bodo lahko dostopali do podrobnih zemljevidov Slovenije, več kot 20 evropskih držav, ZDA in Kanade. Zemljevidov ne bo potrebno predhodno nalagati na telefon, dinamični zemljevidi s samodejno povečavo pa bodo opremljeni z glasovno navigacijo in samodejnimi izračuni optimalne poti.

Si.Navigator omogoča tudi preprosto načrtovanje poti, prikazuje razdaljo, predviden čas prihoda, cilj in orientacijo s kompasom. Uporabiti ga bo mogoče v avtomobilu, na kolesu ali med hojo. Uporabnik potrebuje le ustrezen mobilni telefon z naloženo programsko opremo in povezavo z GPS sprejemnikom. Storitev je združljiva z vsemi telefoni, ki temeljijo na operacijskem sistemu Symbian in podpirajo javanske programe, med katerimi so Sony Ericsson K750i, Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W800i, Nokia 9500, Nokia 9300, Nokia 6230, Nokia 6630 in Nokia 3230.

Ob predstavitvi storitve bo Si.mobil paket Si.Navigator ponudil z vso potrebno opremo (telefon in GPS sprejemnik) pod posebnimi promocijskimi pogoji: paket z Nokio 6630 za 40.000 tolarjev in z Nokio 3230 za 30.000 tolarjev. Strankam bodo GPS sprejemniki na voljo tudi samostojno za 20.000 tolarjev. Vsi novi uporabniki bodo do konca februarja 2006 storitev lahko uporabljali brezplačno, po tem obdobju pa bodo lahko izbirali med dvema paketoma. Si.Navigator za dnevno uporabo bo na voljo za 250 SIT za neomejeno uporabo za en dan v Sloveniji in tujini z brezplačno uporabo za prva dva dni; Si.Navigator za mesečno uporabo pa bo na voljo za 1.250 SIT na mesec za neomejeno mesečno uporabo v Sloveniji in tujini. GPRS prenos pri tem ni vključen v ceno.

http://www.simobil.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji