Objavljeno: 8.11.2021 13:16 | Teme: samsung, galaxy

Prihaja Samsung Galaxy S21 FE, kmalu zatem pa serija S22

V spletu se pojavljajo nove govorice o Samsungovih prihajajočih telefonih.

Pred časom je bilo sicer rečeno, da bi lahko Samsung letos preskočil model FE (»Fan Edition«), a sedaj kaže, da ga bomo morda le dobili. Telefon, ki prinaša strojne zmogljivosti modela S21 v nekoliko cenejšem ohišju, naj bi bil predstavljen 4. januarja, prodaja naj bi stekla 11. januarja. Mesec zatem, osmega februarja, pa naj bi imeli še dogodek za predstavitev nove serije Galaxy S22, ki bodo na voljo deset dni kasneje (vsaj na večjih trgih).

Nad trenutno aktualnim modelom S20 FE smo bili pri Monitorju navdušeni, saj prinaša vse tehnične prednosti najdražjih telefonov v nekoliko cenejši obliki. Z razmeroma pozno splavitvijo takega cenejšega modela si pri Samsungu zagotovijo, da prodaja ne poseže preveč v prodajo obstoječe vrhunske linije S.

Pisali smo že o večjih težavah, ki jih imajo proizvajalci pametnih telefonov pri dobavi in izdelavi zahtevnejših komponent, predvsem procesorjev. Ravno zaradi tega so se pojavljale govorice, da bi lahko letošnji model S21 FE opustili, saj da naj bi bila dovolj solidna prodaja preklopnega modela Galaxy Z Flip3. Kot kaže, ne bo tako.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji