Objavljeno: 15.12.2009

Preskoki - najbolj razširjeni med Amis gledalci

Postali splošna navada med Amis gledalci

Samo AmisTV 2.0. prinaša v domove uporabo funkcij »Časovni preskok«


Gledalce AmisTV 2.0 je popolnoma navdušila možnost spremljanja televizijskih programov s časovnim zamikom. Na Amisu so sklop funkcij, ki omogočajo časovno upravljanje poimenovali »Časovni preskok« in jih uporablja že več kot 70 odstotkov vseh naročnikov.

Če smo še nedavno tega le sanjarili, da bi trenutno TV oddajo na domačem ekranu preprosto ustavili, jo prevrteli na začetek ali si jo ogledali le z enim pritiskom na gumb 48 ur za nazaj, je danes uporaba omenjenih možnosti najbolj priljubljen sklop med naročniki napredne AmisTV 2.0. Konec je torej narekovanja gledanja televizije s strani urednikov določenih programov. Oddaje si lahko končno ogledamo takrat, ko imamo čas!

AmisTV 2.0 je novost, ki jo je telekomunikacijska družba Amis to jesen uvedla na trg.

AmisTV 2.0 prinaša slovenskim gledalcem še vrsto drugih uporabnih novosti. Z zmogljivim Iskalnikom lahko v trenutku poiščemo želene oddaje, naslove filmov, kot tudi npr. filmske igralce po 90 TV programih. S pomočjo elektronskega programskega vodiča lahko gledalec pregleduje tudi oddaje, ki so na sporedu v naslednjih 7 dneh, izbrano oddajo pa lahko nato označi z Opomnikom, ki ga bo opozoril, da se pričenja njegova priljubljena oddaja. Želene programe ali oddaje lahko tudi posname s Snemalnikom na svoj virtualni disk in si jih ogleda kadarkoli v naslednjih 30 dneh?

»AmisTV 2.0 postavlja povsem nove mejnike interaktivne televizije tako v Evropi kot na domačem trgu, saj spreminja način gledanja televizije. Upravljanje z naprednimi TV ukazi je povsem preprosto in izjemno hitro, zato nas ne preseneča, da je sklop funkcij »Časovni preskok« postal samo v nekaj mesecih tako priljubljen med gledalci,« poudarja Tom Rudolf, direktor strateškega marketing v Amisu.

Možnost spremljanja TV sporedov tudi na novem Amis TV portalu


Navedene in druge funkcionalnosti so obrazložene in prikazane na novem TV-portalu www.amistv.si. Na portalu je dostopen informativen animiran prikaz uporabe naprednih TV storitev, pregled posameznih TV programov in oddaj, vsebina knjižnice Videoteke in druge informacije.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji