Objavljeno: 24.5.2001

PowerManage Suite za Windows NT in 2000

Podjetje PowerQuest je izdalo programsko opremo PowerManage Suite, ki omogoča vzdrževalcem manjših omrežij Windows NT in 2000 preprosto in zmogljivo nadziranje in upravljanje hrambe podatkov.

PowerManage Suite je sestavljen iz treh programov, VolumeManagerja za upravljanje podatkovnih nosilcev v omrežju, PowerExperta ST za upravljanje pomnilniškega prostora in ControlCentra za nadzor uporabe pomnilniških enot. Komplet omogoča upravljanje velikih pomnilniških sistemov, ki so priključeni na strežnike, posebej pa je dodana podpora za polja RAID. Celoten komplet programov je mogoče krmiliti prek spletnega brskalnika, spletna pa so tudi poročila o delovanju sistema

Po predvidevanjih analitikov bodo PowerManage Suite in podobni programi za nadzor in upravljanje hrambe podatkov v omrežjih zmerom bolj ključnega pomena, še posebej v srednje velikih podjetjih, ki po večini nimajo zaposlenih IT strokovnjakov za to področje, količina podatkov pa tudi njim raste eksponentno.PowerManage Suite je že na voljo za 1600 dolarjev po strežniku.

http;//www.powerquest.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji