Oglasno sporočilo
Objavljeno: 8.10.2019 08:53

Pet ključnih inovacij, ki jih je Samsung razvil v zadnjih 50 letih

Samsung Electronics ima dolgo zgodovino razvoja inovativnih tehnologij ter ustvarjanja vrhunskih naprav. Spodaj je naštetih nekaj ključnih inovacij družbe Samsung:

1. CDMA mobilni telefon

Samsung je leta 1996 predstavil CDMA mobilni telefon - SCH-100 - prvi telefon, ki je uporabljal tehnologijo CDMA, zaradi česar je v tistem času predstavljal zelo pomembno inovacijo. Ta model je bil izjemno lahek in tanek ter je prvi imel funkcijo prepoznavanja glasu. SCH-100 je imel tudi možnost zajema zelo delikatnih zvokov, kar je veljalo za zelo napredno tehnologijo.

Samsung je takrat zasnoval tudi nov slogan "Močan v majhnih zvokih" in poudaril novo funkcijo, ki jo je mobilni telefon nudil. Konec leta 1997, eno leto po predstavitvi CDMA storitev, je Samsung že prodal milijon enot CDMA mobilnih telefonov.

2. Telefonska ura

Čeprav veliko ljudi tega ne ve, je Samsung leta 1999 prvi predstavil uro, ki je delovala tudi kot telefon. S to inovativno uro ste lahko ne samo preverjali čas, temveč tudi klicali do 90 minut, brez, da bi napravo morali vmes napolniti.

Samsung je še naprej razvijal inovativne nosljive naprave in letos avgusta predstavil novo Galaxy Watch Active2 pametno uro. Galaxy Watch Active2 služi tudi kot vodnik za izboljšanje zdravja in počutja, saj nudi poglobljene analize, s pomočjo katerih lahko vpeljete pozitivne življenjske navade v prehrani, pri športnih aktivnostih, duševnem zdravju, spanju in še več.

3. Full HD 3D LED TV

Samsung je že več let vodilni proizvajalec televizorjev, saj vedno daje poudarek prefinjeni obliki televizorjev in kakovosti slike. V letu 2010 je predstavil prvi Full HD 3D LED televizor, ki nas je s 3D sliko popeljal v popolnoma nov svet gledanja.

V zadnjih letih je tehnologija še bolj napredovala, tako lahko uporabniki sedaj s QLED TV uživajo v neverjetni kakovosti slike, ki nudi izjemno izkušnjo gledanja. Samsung še naprej raziskuje in razvija inovacije, ki bodo pripeljale še do boljše uporabniške izkušnje.

4. Samsung Galaxy Note serija

Samsung Galaxy Note serija je zaživela leta 2011 in je bila v primerjavi z drugimi pametnimi telefoni takrat precej drugačna in inovativna, predvsem zaradi velikosti zaslona. Od takrat je Samsung nenehno izboljševal Note pametne telefone, prvotnemu oblikovanju pa je dodal še različne inovativne funkcije.

Najnovejši Galaxy Note10 pametni telefon, ki ga je Samsung predstavil letos avgusta, je odraz dolgoletnega razvoja in prizadevanj za doseganje izjemne uporabniške izkušnje.

Galaxy Note10 odlikuje nadgrajeni dinamični AMOLED zaslon, ki je izreden v vseh pogojih. Ko vas prevzame navdih, lahko po zaslonu tudi pišete in rišete brez odpiranja aplikacij. Tudi kamera in nadgrajeno S Pen pisalo sta bila izboljšana skoraj do popolnosti in prinašata nepozabna doživetja.

5.  BESPOKE hladilnik

Samsung razvija neverjetne novosti tudi v kategoriji gospodinjskih aparatov - najnovejša inovacija je BESPOKE hladilnik.

Ta kategorija hladilnikov odpira povsem novo obdobje oblikovanja kuhinje, saj uporabnikom omogoča, da prilagodijo svoj prostor tako, da izbirajo med številnimi različnimi materiali, barvami, velikostmi in slogi. Vsak uporabnik si lahko hladilnik prilagodi po svojih željah, tako da se najbolje sklada z njegovim življenjskim slogom, potrebami in ostalo opremo doma.

Samsung kuhinjske inovacije vplivajo na naše vsakdanje življenje in so že pripomogle k zmanjšanju količine odpadkov, ki jih proizvedemo v našem domu. Samsung sodeluje z družbo Whisk, razvijalcem pametne platforme za hrano, ter tako omogoča prijetnejšo in okolju prijazno kuharsko izkušnjo za vso družino.

Samsung letos obeležuje pomemben jubilej – neverjetnih 50 let delovanja. Poleg inovacij in tehnologije je bila skrb za uporabnike po vsem svetu in njihove potrebe že od samega začetka jedro misije ter vizije družbe Samsung. Samsung se je zato odločil, da bo to pomembno obletnico obeležil s prvovrstnimi uporabniškimi izkušnjami in svoje uporabnike razveselil z vrhunskimi promocijami.

Uporabniki, ki bodo v oktobru kupili Samsung Galaxy S10 ali S10+ pametni telefon, bodo prejeli še darilo Galaxy Tab A 10.1 tablični računalnik.

Za pridobitev darila je kupljeno napravo treba registrirati na spletni strani https://www.samsung.com/si/offer/50let-praznovanje. Ravno tako bodo uporabniki prejeli darilo ob nakupu QLED TV – ob nakupu modelov Q60 in Q70 televizorjev bodo prejeli Galaxy Watch Active pametno uro, ob nakupu modelov Q80 in Q90 televizorjev Galaxy Tab A 10.5 tablični računalnik ter ob nakupu modela QLED 8K televizorja Q90 Soundbar zvočnik. Ob nakupu televizorja iz serije UHD RU8002 in RU74xx med 1. oktobrom in 17. novembrom uporabniki prejmejo 20-odstotni popust. Uporabniki, ki bodo do 10. novembra kupili Samsung gospodinjski aparat (pralni ali sušilni stroj, kombinirani pralno-sušilni stroj, hladilnik ali vgradni aparat), pa bodo prejeli 25-odstotni popust. Za več informacij o samih promocijah obiščite https://www.samsung.com/si/.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji