Oglasno sporočilo
Objavljeno: 14.5.2020

Nova zgodba, ki jo piše NT Remote

Prav v teh dneh bi se morala v Portorožu odvijati 25. NT konferenca, največji slovenski tehnološko-poslovni dogodek. Zaradi trenutne situacije se je svet v zadnjih mesecih začel vrteti drugače, zato se bomo na dogodku srečali med 3. in 5. novembrom 2020. V trenutnem obdobju pa smo se tako posamezniki kot večina organizacij po vsem svetu znašli pred številnimi izzivi, ki zahtevajo konkretne, pozitivno naravnane in učinkovite rešitve. Z željo, da bi čim večjemu številu ljudi ponudili še kako potrebna nova znanja in veščine, je nastala nova, virtualna zgodba – NT Remote.

Na brezplačnem virtualnem dogodku, ki bo 20. maja, boste prek poglobljenih strokovnih vsebin in najnovejših primerov iz prakse pridobili ključno uporabno znanje za optimalno delovanje na različnih področjih v časih, ko je in bo tehnologija bolj pomembna kot kdaj koli prej.

Vrhunski strokovnjaki in poglobljena vsebina

V enem popoldnevu bo vzporedno potekalo več vsebinskih sklopov, ki bodo pokrivali različne aktualne teme. Virtualno druženje se bo ob 13.30 začelo s poslovnim in tehnološkim keynote-om. V poslovnem keynote-u bo poudarek na novih znanjih in veščinah – tistih, ki nam omogočajo širše razumevanje sveta, predvsem pa soljudi, s katerimi smo dnevno v stiku. Glavni govorec bo Darius Norell iz priznanega NeuroLeadership Institua, spregovoril pa bo o pomembnosti človeškega kapitala ter vlogi nevroznanosti pri miselnosti rasti in spremembi kulture v podjetjih. Tehnološki keynote bo v znamenju varnosti na spletu. Milan Gabor in Miha Pihler bosta na primerih pokazala, kakšni so bili in so vektorji napadov, kje so vstopne točke ter najpomembnejše, kako se pripraviti in ustrezno konfigurirati ter reagirati v takšnih primerih.

NT Remote se bo ob 15. uri nadaljeval s predavanji, kjer boste lahko aktivno sodelovali s komentiranjem in postavljanjem vprašanj. Med predavanji bo mogoče brezskrbno krmariti, vse vsebine pa bodo na ogled na voljo tudi kasneje. V tehnološkem segmentu bodo predavali vrhunski IT strokovnjaki in specialisti, razvijalci, skrbniki podatkovnih baz in poslovni analitiki. Katere so tiste teme, ki so na tem področju trenutno najbolj aktualne, si poglejte tukaj. Poslovni segment bo ponudil odgovore na vprašanje, kako se z uporabo sodobnih tehnologij učinkovito prilagoditi novim razmeram ter zagotoviti nemoteno kontinuiteto poslovanja v novi realnosti. Še posebej izpostavljena bodo področja javnega, finančnega in proizvodnega sektorja ter prodaje, upravljanja s človeškimi viri in ERP. Pomemben del dogodka bo tudi sklop Šolstvo prihodnosti, kjer se bodo predavatelji dotaknili digitalizacije procesa šolstva in učenja ter predstavili dobre prakse učenja na daljavo. Več podrobnosti o vsebinah poiščite v urniku NT Remote.  

Brezplačna udeležba in neomejen dostop do vsebin

NT Remote je brezplačen za vse udeležence, prijava pa je obvezna, saj si z njo zagotovite neomejen dostop do vseh vsebin tudi po dogodku. Pa ne le to – čaka vas sproščen in zabaven zaključek dneva ter nekaj dodatnih ugodnosti, zaradi katerih je NT Remote zagotovo drugačen od ostalih virtualnih poslovnih dogodkov. Več informacij o dogodku na spletni strani remote.ntk.si in na družbenih kanalih Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram in YouTube.

Nova realnost je tukaj. Z njo pa priložnost za spremembe, učenje in rast. Priključite se na NT Remote!

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji