Objavljeno: 13.11.2008

Nokia E63 - komunikator za množice

Nokia je dopolnila zbirko telefonov družine E z novim modelom, ki premore polno tipkovnico QWERTY. Nova Nokia E63 dopolnjuje uspešen model E71, namenjena pa je širšemu krogu ljudi, ki na telefonu pogosto uporabljajo kratka sporočila, trenutno sporočanje in elektronsko pošto. S ceno 199 evrov sodi med najcenejše tovrstne izdelke na trgu.

Proizvajalec z novim modelom cilja zlasti na mlajše uporabnike, ki so povezani na socialna omrežja, kar pomagajo uporabljati spletni brskalnik s hitrimi povezavami do priljubljenih blogov, vmesnik Wi-Fi, priložen pa je tudi program Mail for Exchange za potisni dostop do elektronske pošte, koledarjev in kontaktov na strežnikih MS Exchange Server. Nokia telefon ponuja v kombinaciji z naročnino na storitev Files on Ovi, ki nudi 1 GB brezplačnega prostora za hrambo dokumentov, ki se lahko sinhronizirajo z osebnim računalnikom.

Nokia E63 bo na voljo v rubinsko rdeči in modri barvi, premore pa 2,36-palčni zaslon z ločljivostjo 320 x 240 pik. Podpira omrežja GPRS/EDGE/HSCSD/WCDMA, vgrajen pa je digitalni fotoaparat z dvema milijonoma pik. 110 MB velik notranji pomnilnik je mogoče razširiti s karticami SD do velikosti 8 GB. V prodaji bo v že v nekaj tednih.

http://www.nokia.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji