Objavljeno: 15.4.2001

NLB in skupina Hermes SoftLab razvijata elektronsko in mobilno bančništvo

V prihodnosti bo celotna ponudba bančništva na daljavo bančne skupine NLB temeljila na skupnih rešitvah Nove Ljubljanske banke in skupine Hermes SoftLaba *HSL(. Vse rešitve temeljijo na enotnih standardih in arhitekturi odprtih sistemov, kar bo omogočalo nadgradnjo in hitro prilagajanje novim tehnologijam. To bo za stranke NLB prineslo nove storitve, dodatne ugodnosti, udobnost, enostavnost in nenazadnje cenejše poslovanje. Z najsodobnejšo tehnologijo, ki je skladna z evropskimi in svetovnimi standardi oz. varnostnimi politikami bančnega poslovanja, pa bo strankam NLB zagotovljena tudi visoka varnost poslovanja.

NLB je skupaj s skupino HSL že pripravila prve rešitve za poslovanje na daljavo. Tem bodo kmalu sledile nove storitve tako za podjetnike kot fizične osebe na področju elektronskega in mobilnega bančništva.

>>S podpisom te pogodbe je NLB naredila pomemben korak k realizaciji namere banke, da posveti posebno pozornost novim, sodobnim tržnim potem. Razlog so tako potrebe in želje strank kot tudi ekonomičnost, ki jih ti moderni načini poslovanja prinašajo banki. Sodelovanje z vodilnim slovenskim ponudnikom rešitev za bančništvo na daljavo bo Bančni skupini NLB zagotovilo dolgoročno prednost pri uvajanju najsodobnejših rešitev, ki bodo kasneje na voljo tudi kupcem na tujih trgih,<< je povedala Nevenka Bremec, izvršna direktorica za strateški in poslovni razvoj v Novi Ljubljanski banki.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji