Objavljeno: 30.11.2017 11:00

Neposredni HBO GO na voljo tudi v Sloveniji

Od včeraj je video servis HBO GO tudi v Sloveniji na voljo brez vezave na naročnino katerega izmed kabelskih operaterjev.

Storitev je funkcionalno enaka kot že nekaj časa dostopen Netflix, kar pomeni, da iz svoje dokaj bogate knjižnice omogoča ogled filmov in serij, vse to pa na vseh mogočih »pametnih napravah«. Podprti so telefoni, tablice, računalnik (v spletnem brskalniku), Apple TV, Playstation 4, pametni televizorji, prek vmesnika Google Chromecast pa tudi vsi starejši »neumni« televizorji. Na voljo je enomesečno zastonj promocijsko obdobne, nato pa bo cena mesečne naročnine znašala 6,99 EUR.

Kot poroča portal Gledalbom, ima HBO GO, od spletnih videotek, ki so tudi na voljo pri nas (Voyo, Pickbox, Netflix, Amazon Prime Video in MUBI) praviloma na voljo najnovejše filme, ki so na voljo še v istem letu, kot so v kinu. Vse vsebine so slovensko podnaslovljene, uporabniški vmesnik (z opisi filmov) pa je v celoti slovenski. Gledalbom med filmi priporoča nove Lepotica in zver, T2 Trainspoting in seveda serije lastne produkcije, kot so Game of Thrones, Westworld in Sex v mestu. Omenjajo tudi skoraj vse epizode Vojne zvezd, serijo Twinpeaks in nagrajeni slovenski dokumentarec Houston, imamo problem!.

Račun za HBO GO si morate narediti na spletni strani, po tem pa se lahko v sistem prijavite tudi prek aplikacije na telefonu/tablici.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji