Oglasno sporočilo
Objavljeno: 8.12.2020 12:30

Naj vam Galaxy polepša leto

Božični in novoletni prazniki so tik pred vrati. Ne čakajte na zadnje dni z izbiro in pravočasno naročite darila za svoje najbližje. Ne pozabite pa obdariti tudi sebe – zaslužite si.

Samsung je pripravil posebno ponudbo pametnih naprav, ki bodo razveselile prav vsakogar:  Galaxy S20 FE in Note20 pametna telefona, Watch3 pametna ura, Buds Live brezžične slušalke in Tab S7 tablični računalnik.

Galaxy S20 FE pametni telefon je zasnovan tako, da vključuje vse funkcije, za katere so uporabniki povedali, da so jim pomembne pri pametnem telefonu. Nudi izjemno trojno kamero z umetno inteligenco, vrhunsko povezljivost in razširjen pomnilnik. Samsung je novi pametni telefon opremil s 4.500 mAH baterijo, ki lahko zdrži ves dan in zmogljivim procesorjem, nudi pa tudi Super hitro polnjenje za popolnoma brezskrbno uporabo kjerkoli.

Galaxy Note20 je namenjen vsem, ki želijo izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za delo bodisi za igro. Vključuje ikonično S Pen pisalo, ki nudi vrhunsko izkušnjo pisanja. S Pen pisalo pri novem Galaxy Note20 pametnem telefonu omogoča še večjo natančnost kot kadarkoli prej in neprimerljivo odzivnost – pri pisanju boste imeli občutek, kot da pišete s pisalom po papirju. Oba pametna telefona izboljšujeta učinkovitost, zato vam bo ostalo več časa, da ostanete povezani s svojimi najbližjimi.

Galaxy Watch3 je pametna ura nove generacije, ki združuje izjemen dizajn z vrhunskimi funkcijami za izboljšanje zdravja in dobrega počutja. Galaxy Buds Live so najnovejše brezžične slušalke, ki se ponašajo s stilsko in ergonomsko zasnovo, združeno z vrhunsko avdio tehnologijo.

Galaxy Watch3 in Galaxy Buds Live sta priročni napravi za vzdrževanje zdravega življenjskega stila in vsakodnevnih rutin, zlasti v trenutnem nepredvidljivem okolju. Obe napravi sta integrirani v širši Galaxy ekosistem in uporabnikom pomagata živeti bolj zdravo življenje ter zagotavljata boljšo komunikacijo.

Galaxy Tab S7 je najnaprednejši tablični računalnik, ki spreminja način dela in igranja iger. Vključuje najnovejšo generacijo procesorja, ki je dovolj močan, da omogoča izboljšano produktivnost čez ves dan. Z novim s S Pen pisalom s podaljšano konico in nadgradnjami omogoča večopravilnost, občutek ob uporabi pa bo še bolj naraven. Z Galaxy Tab S7 v dnevni sobi ne bo več treba namestiti igralne konzole. Izjemna hitrost osveževanja na velikem zaslonu in Wi-Fi 6 standard omogočajo, da se lahko popolnoma potopite v igre, ne glede na to, kje ste. 

Odločitev, kaj izbrati, je popolnoma vaša. Ne glede na to, katero Samsung napravo izberete, boste nedvomno razveselili svoje najbližje. Tehnologija, ki olajšuje vsakodnevne opravke in v življenje prinaša še več zabave, je vedno prava izbira.

Več informacij na www.samsung.com.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji