Objavljeno: 30.11.2006

Microsoftova velepredstavitev

Microsoft je najavil dostopnost operacijskega sistema Windows Vista, pisarniške zbirke Microsoft Office 2007 in poštnega strežnika Exchange Server 2007 za poslovne stranke, kar označuje kot najpomembnejšo predstavitev izdelkov v svoji zgodovini.

Windows Vista se že na prvi pogled jasno razlikuje od preteklih različic, na voljo je v kar sedmih različnih izdajah, zaradi večje strojne zahtevnosti pa ga lahko uporabljamo tudi v načinu brez zahtevne grafike.

Ključna novost, ki jo prinaša Office 2007, je prav tako (občutno) prenovljen uporabniški vmesnik, ki bo sicer zahteval nekaj časa za prilagajanje uporabnikov starejših različic, a naj bi dolgoročno vseeno prispeval k hitrejšemu in učinkovitejšemu delu.

Exchange Server 2007 poleg številnih izboljšav in večje zanesljivosti prinaša nova orodja za upravljanje sporočil, nove zmožnosti za mobilnost, povečalo pa se je tudi število podprtih jezikov.

Windows Vista in Office 2007 bosta domačim uporabnikom in organizacijam brez dogovorov o nakupu več licenc na voljo od 30. januarja 2007, Exchange Server 2007 pa organizacijam z dogovori o nakupu več licenc v drugem tednu decembra.

www.microsoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji