Objavljeno: 15.11.2005

IT Forum 2005

V Barceloni med 14. in 17. novembrom poteka Microsoftovo srečanje IT Forum, namenjeno uporabi informacijske tehnologije v podjetjih. V žarišču letošnje konference je načrtovanje, razvoj, uporaba in nadzor sodobnega, varno povezanega podjetja. Na številnih predavanjih in predstavitvah bo preko 4000 uporabnikov, ki se poklicno ukvarjajo s sistemi IT v podjetjih, spoznalo Microsoftove nove izdelke in strategijo, ki uresničuje njihovo vizijo nadaljnjega razvoja in poenostavitve upravljanja sistemov IT.

Letošnji november je bil eden ključnih mesecev v celotni zgodovini podjetja, saj so objavili nove različice ključnih izdelkov, kot sta Visual Studio 2005 in SQL Server 2005. Na IT Forumu smo dočakali še objavo izdelka Windows Desktop Search, ki je na voljo poklicnim uporabnikom kot brezplačna nadgradnja Oken. Gre za jasen odgovor na podobno ponudbo Yahooja in Googla, ki pa zelo izkorišča Microsoftovo zmožnost globoke integracije z njihovimi preostalimi izdelki in storitvami.

Preostale pomembnejše novosti, ki so že na voljo, so tudi: paket poslovnih programov Dynamics GP 9.0 (nekdanji Great Plains), Virtual Server 2005 R2, visoko zmogljivi Compute Cluster Server 2003 beta 2 ter načrtovalni pripomoček System Center Capacity Planner 2006. Microsoft bo v prihodnjih letih svoje ključne izdelke prenesel na izključno 64-bitno podlago, za katero bodo tudi izdatno optimizirani.

http://www.mseventseurope.com/msitforum/05/pre/content/

http://www.microsoft.com/windows/desktopsearch/enterprise/default.mspx

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji