Oglasno sporočilo
Objavljeno: 10.12.2017

HoT WiFi2Go in tarifa GIGA

Več prenosa, več svobode

HoT, HOFER TELEKOM, je v začetku decembra z razširjeno ponudbo vstopil še na trg mobilnega brezžičnega omrežja. Tarifa HoT GIGA vključuje 200 GB prenosa podatkov za 14,99 evrov za 30 dni. V paketu WiFi2Go, ki za 29,99 evra vključuje modem, SIM-kartico in HoT GIGA za 30 dni, lahko uporabnik takoj vzpostavi omrežje in ga deli z ostalimi.

Z novo tarifo GIGA HOFER TELEKOM cilja na tiste bolj napredne uporabnike, ki so ves čas aktivni na spletu in prenašajo večje datoteke, kamor se uvrščajo video in avdio vsebine. V mislih pa so imeli tudi manj zahtevne uporabnike, ki bi lahko domače fiksne priključke zamenjali z mobilnim omrežjem. To je še posebej privlačno za tiste uporabnike, ki so veliko na poti, ali pa je njihovo življenje razpeto med več različnih lokacij – npr. na en dom med tednom in drug dom ob koncih tedna.

WiFi2Go za sočasno uporabo več naprav

Paket WiFi2Go vključuje modem, na katerega se hkrati lahko poveže do 15 naprav. Tako lahko mobilno omrežje hkrati koristi več družinskih članov ali prijateljev. Paket že vključuje SIM-kartico in uporabo tarife HoT GIGA za prvih 30 dni. Ko uporabnik vstavi priloženo SIM-kartico v modem, ga sistem vodi skozi postopek registracije. Ko aktivira vključeno brezplačno tarifo za prvih 30 dni, lahko takoj začne uporabljati mobilno omrežje. Tudi modem ne potrebuje nobenih dodatnih nastavitev.

HoT GIGA namenjen uporabi v Sloveniji

Vse HoT-ove tarife vključujejo prenos podatkov prek LTE mobilnega omrežja hitrosti do 20/5 Mbit/s, ki jo z doplačilom dveh evrov uporabnik lahko poviša na do 50/10 Mbit/s. Omrežje in medomrežno povezovanje za uporabnike HoT zagotavlja A1, ki ima v Sloveniji 99-odstotno pokritost prebivalstva z mobilnim omrežjem 3G ter 98-odstotno pokritost prebivalstva z najboljšim mobilnim omrežjem 4G/LTE. Za razliko od ostalih tarif HoT, je uporaba tarife HoT GIGA omejena na Slovenijo. Torej ne vključuje gostovanja v državah EU ali drugih državah. Omogoča pa klice in pošiljanje sporočil v Sloveniji, in sicer veljajo cene tarife HoT START (0,039 EUR za minuto ali SMS).

HoT, HOFER TELEKOM, je s svojo ponudbo prepričal že več kot 24.000 uporabnikov in jim omogoča preprosto uporabo mobilnih storitev. HoT-ovi uporabniki so lahko pomirjeni tudi glede cen, saj je HoT edini mobilni operater na slovenskem trgu, ki se je zavezal, da ne bo višal cen. Če bodo spreminjali količine enot v paketih, pa bodo nove ugodnosti veljale tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji