Objavljeno: 3.11.2000

Ericsson predstavil T20

Ericsson je na istočasnih dogodkih v Londonu, Stockholmu, Helsinkih, Atenah in Moskvi predstavil nov mobilni telefon T20, ki so ga namenili mlajšim in trendovskim uporabnikom. Novinec je prvi telefon s podporo internetnemu času Swatch in omogoča mobilni klepet (chat) WAP. Švedska družba Mgage Systems je nedavno predstavila namensko programsko opremo Mobile Chat in Mobile E-card, ki temelji na protokolu WAP.

Mobile Chat je možno uporabljati tako s telefoni WAP kakor s spletnim brskalnikom, poteka pa v realnem času in omogoča klepet z uporabniki po vsem svetu. Z izbranimi uporabniki je mogoče klepetati tudi v zasebnih klepetalnicah ali prek vgrajenih predlog za kratka sporočila SMS.

Posebnost novega telefona je možnost priključitve radijskega sprejemnika ali predvajalnika MP3. Deluje v omrežjih GSM 900 in GSM 1800, omogoča govorno izbiranje in govorno obravnavanje sprejetih klicev. Oblikovalske posebnosti zgovorno dokazujejo, da je Ericsson T20 namenjen predvsem mlajšim uporabnikom. Novinca pričakujejo v trgovinah še ta mesec.

http://www.ericsson.com

http://mobileinternet.ericsson.com/

http://www.mgage.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji