Oglasno sporočilo
Objavljeno: 5.11.2020 08:00

eKonferenca GoDigital 2020 – Digitalni svet 2020

Digitalizacija je v času širjenja covid-19 doživela neverjeten razcvet. Digitalne tehnologije in orodja so se v teh mesecih izkazali kot ključni za olajšanje poslovanja, prodaje, dobavnih verig, proizvodno avtomatizacijo ... Ne le v gospodarstvu, tudi v celotni družbi je digitalizacija prispevala k okrepitvi medsebojne komunikacije.

Številni koraki so bili narejeni, pred nami pa so še veliki izzivi in nove priložnosti, ki od nas terjajo nova digitalna znanja in veščine. Zato je dejstvo, da morajo biti naložbe v digitalne tehnologije eden od stebrov na poti do ponovnega gospodarskega zagona. Zdaj je pravi trenutek, da pogledamo, kako naprej.

Kakšen je globalni pogled, kaj lahko pričakujemo od ukrepov EU. Kaj moramo postoriti za dolgoročen stabilen gospodarski razvoj in družbe znanja? Ali Slovenija razume potencial digitalizacije in ali bo izkoristila njeno priložnost?, so le ene izmed tem, o katerih bomo govorili na konferenci.

Tudi tokrat vas vabimo na zanimiva keynote predavanja. Z nami bodo Emily Mansfield, The Economist Intelligence Unit, Angela Salmeron, IDC, Cecilia Bonefeld-Dahl, Digitaleurope in Joe Peppard, MIT Sloan School of Management.

Ne zamudite tudi okrogle mize »Nikoli ne zapravi dobre krize…« ali kako do digitalnega preboja Slovenije z atraktivnimi sogovorci  ter primere dobrih digitalnih praks slovenskih podjetij, ki so digitalizacijo izkoristila za rast, razvoj in uspeh podjetja.

Konferenca je namenjena poslovnim odločevalcem v podjetjih, vodjem informatike, ponudnikom IKT rešitev in javnemu sektorju, ki sodeluje pri vzpostavljanju digitalnega ekosistema v Sloveniji.

Vabim vas, da se nam pridružite 19. novembra na digitalni konferenci GoDigital 2020.

https://godigital.gzs.si/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji