Objavljeno: 7.10.2010

Bleeding Edge 2010

V novogoriškem hotelu Perla je potekala že tretja konferenca Bleeding Edge, ki je namenjena arhitektom in razvijalcem programske opreme ter strokovnjakom za informacijsko tehnologijo. Predstavljene metodologije in tehnologije, ki bodo "hot-topic" v prihodnjih dveh letih ter visok tehnični in strokovni nivo so temeljne značilnosti dogodka, s katerim organizatorji nadaljujejo začrtano idejo: ustvarjati konferenco namenjeno najzahtevnejšim strokovnjakom.

Letošnji konferenca je bila obogatena s predavanji priznanih domačih in tujih strokovnjakov, ki so razkrili svoje poglede, rešitve in razmišljanja iz sveta razvoja programske opreme ter informacijske tehnologije. Udeleženci so tako lahko izbirali med tremi vzporednimi vsebinskimi sklopi: DEV1 in DEV2 (za razvijalce) ter IT Pro (za IT strokovnjake).

Zanimivih tematik seveda ni primanjkovalo. Če izpostavimo le nekatere naslove: Hardcore .NET production debugging, Rx - naj vaše aplikacije postanejo reaktivne, Ogrodje Metasploit, Zaščita virtualizirane infrastrukture, Vpliv virtualizacije na domenske strežnike, Exchange server in 99,999%, itd.

V Sloveniji ni veliko dogodkov, ki bi zagotovili specifično tehnično vsebino na najvišji ravni, Bleeding Edge tako postavlja nove mejnike v spektru strokovnih konferenc na področju informacijskih tehnologij.

http://www.bleedingedge.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji