Objavljeno: 4.11.2008

Amis po novem pokriva skoraj vso Slovenijo

Amisova pokritost trga s paketom storitev interneta, telefonije in televizije se je konec oktobra povečala iz 50 na okoli 90 odstotkov. Zahvaljujoč odločbi Agencije za pošto in elektronske komunikacije, lahko sedaj Amis ponuja svoje pakete tudi v omrežju Telekoma Slovenije.

Amis je namreč pred kratkim dosegel, da uporabniki, ki za dostop do storitev uporabljajo omrežje nacionalnega operaterja, ne bodo imeli več obveze plačevanja mesečne telefonske naročnine za priključek Telekoma Slovenije. Navedeno je do sedaj veljalo za uporabnike Amisovega širokopasovnega dostopa do storitev (razvezana lokalna zanka), sedaj pa velja tudi za druge uporabnike omrežja s telefonskim priključkom. Uporabniki Amisa imajo možnost odpovedati telefonski priključek Telekoma Slovenije, če le-tega ne potrebujejo in prenesti obstoječo številko na Amis ter tako izkoristiti storitev brezplačnega telefoniranja.

Uporabniki lahko ne glede na lokacijo priključka uporabljajo storitve dostopa do interneta, telefonije in televizije na podlagi sklenjenega naročniškega razmerja z Amisom in za vse storitve prejmejo samo račun Amisa brez dodatnega računa Telekoma Slovenije. Slednje utegne v kratkem veljati tudi za vse ostale operaterje.

www.amis.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji