Oglasno sporočilo
Objavljeno: 11.9.2023

Agenda Open Systems: stičišče oblačnih inovacij ter tehnološke tradicije in izkušenj

Ljubljana, 18. avgust 2023 – Živimo v obdobju, kjer hitro spreminjajoče se digitalne tehnologije preoblikujejo poslovno krajino in pospešujejo razvoj ter konkurenčnost. Agenda Open Systems se je izkazala kot zanesljiv partner na poti digitalne preobrazbe, temelječe na odprtih standardih in odprtokodnih tehnologijah, ki predstavljajo prihodnost in sedanjost oblačnih tehnologij.

Vizija, inovacija in trajnost

Z bogato zgodovino, ki sega več let nazaj, je Agenda Open Systems zrasla iz majhne za­veze k odličnosti v celovitega in prepoznavne­ga ponudnika rešitev digitalne preobrazbe. S svojo ambiciozno in multidisciplinarno eki­po strokovnjakov z različnih področij podjetje združuje strateške smernice s tehničnimi ve­ščinami in z ekspertizo, podkrepljene z odlič­nim poznavanjem poslovnih procesov in pro­jektnega vodenja.

Ta edinstvena kombinacija jim omogoča, da prinašajo rešitve, ki so ne samo inovativ­ne, temveč tudi zanesljive in trajnostno na­ravnane. Z usmeritvijo v oblačne tehnologi­je je podjetje postavilo temelje za trajnostno tehnološko prihodnost in predstavlja stičišče med dolgoletno tradicijo ter inovativnostjo.

Dolgoletne izkušnje in sveža inovativnost najdejo skupno točko z uporabniki iz različnih sektorjev – s srednjimi in z velikimi podjetji s področja storitev, iz finančnega sektorja, tele­komunikacij in proizvodnje ter s številnimi or­ganizacijami iz javne in državne uprave. Partnerji cenijo predvsem strategijo podjetja, ki je usmerjena v sodobne odprte tehnologije, traj­nostno kakovost in inovativnost.

Vodilne tehnologije za sodobno poslovanje in rast

Med njihovimi ključnimi kompetencami in ponudbo izstopajo različne oblačne tehnolo­gije, rešitve in storitve, kot so razvoj nativnih oblačnih rešitev, tehnologije vsebnikov (kon­tejnerjev), oblačne virtualizacijske platforme, avtomatizacija in vzpostavljanje procesov De­vOps. S tem omogočajo izkoriščanje priložno­sti, ki jih ponujajo najnovejši tehnološki tren­di, kot so hibridno oblačno računalništvo, ve­liki podatki in umetna inteligenca. Njihov pri­stop je vedno osredotočen na uporabnika, njegove potrebe in omejitve. Zadovoljuje­jo jih s prilagodljivimi rešitvami, ki ustrezajo specifičnim potrebam vsakega posamezne­ga uporabnika.

Ta zavezanost k odličnosti je prinesla tudi sodelovanje s svetovnimi tehnološkimi gigan­ti, kot so IBM, Red Hat, SuSE in VMware. S temi partnerstvi Agenda Open Systems ni samo utr­dila svojega mesta na tržišču, temveč je tudi povečala svojo sposobnost, da prinaša rešitve na vrhunski ravni z nizkimi stroški lastništva.

Prihajajoč dogodek: ekskluzivna konferenca OpenCon 23

V duhu skupnostnega sodelovanja in delje­nja znanja ter spodbujanja dialoga med stro­kovnjaki podjetje 18. oktobra v Ljubljani pri­reja ekskluzivno konferenco OpenCon.si, ki bo orisala prihodnje trende v oblačnih tehno­logijah, s posebnim poudarkom na temah, kot so oblačne tehnologije, cloud native razvoj, procesi DevOps, kontejnerji, priložnosti hi­bridnega računalništva, umetne inteligen­ce in sodobne zasebne oblačne platforme.

»Cilj dogodka je združiti strokovnjake in ključne odločevalce, da skupaj oblikuje­mo smernice za prihodnji razvoj in oceni­mo priložnosti. To je priložnost za pridobitev dragocenih vpogledov in vzpostavitev strate­ških partnerstev,« pravi Urška Leitinger, vod­ja prodaje in marketinga v podjetju Agenda Open Systems.

Udeležba na konferenci je brezplačna, za­hvaljujoč velikodušni podpori sponzorjev. Ker je število mest omejeno, si ga čim prej zagoto­vite na tem izjemnem dogodku. Za tiste, ki se zanimate za prihodnost oblačnih tehnologij in želite biti korak pred konkurenco, je OpenCon. si obvezen dogodek na vašem koledarju.

Agenda Open Systems je več kot le tehno­loško podjetje; je vizionar, inovator in pred­vsem zavezanec k trajnostnemu odprtemu di­gitalnemu napredku.

 »Spremenite izzive v priložnosti – skupaj do digitalne preobrazbe«

Kontaktirajte nas:

Agenda, d. o. o.

PE LJ: Leskoškova c. 9E, 1000 Ljubljana

PE MB: Ulica Pohorskega bataljona 49,

2000 Maribor

Tel: 02 421 61 31, info@agenda.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji