Samsung L310W

Objavljeno: 27.1.2009 | Avtor: Primož Gabrijelčič | Kategorija: Digitalni fotoaparati | Revija: Januar 2009 | Teme: preizkus, foto, nenehni testi

Če bi bil L310W avtomobil, bi ga uvrstili v "zgornji srednji" razred. Ker pa gre le za fotoaparat, ga bolje opišemo, če povemo, da je žepne velikost, poln načinov za digitalno izboljšanje kakovosti slik in ima širokokoten objektiv. Prav slednje je lastnost, ki jo najdemo pri bistveno premalo fotoaparatih, in nas je prepričala, da Samsung z L310W misli resno. To je le še podkrepila odlična izdelava in dobra površinska obdelava fotoaparata. Prav res, L310W je veselje držati v roki.

Od običajnih krmil v L310W najdemo približno vse, kar je na voljo. Ročni nadzor, prekrmiljenje zaslonke, nadzor ostrine, kontrasta, velikost posnetkov (od 4224 × 3168 pik navzdol), nadzor beline (tudi ročni) in še kar nekaj časa bi lahko naštevali. Grajamo le privzeti način stiskanja "fine", ki slike preveč stisne. Toplo priporočamo preklop na "superfine", pa čeprav bodo slike potem še enkrat večje. Po potrebi lahko vključite optični stabilizator, ki dobro opravlja svojo nalogo, dvojni stabilizaciji (optična + digitalna) pa se raje izognite.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki