Samsung Galaxy Note 3

Objavljeno: 29.10.2013 | Avtor: Boris Šavc | Kategorija: Dosje | Revija: November 2013

Leto je naokoli in Samsungova presenetljiva uspešnica, tablica/telefon Galaxy Note, se je rodila v tretje. Še vedno, ali morda bolj kot kdaj prej, velja, da gre za pametno napravo, ki je bodo veseli ljudje z globokimi žepi. Tretja različica je namreč najdražja in največja doslej.

Oblikovanje tretjega Samsungovega križanca med telefonom in tablico navdihuje videz knjige. Učinek posnemanja usnja na hrbtni strani je prijeten in olajša držanje naprave v rokah. Na žalost se Samsung še vedno ni ločil od plastike, zato (pre)drag telefon kazi pričakovanja vrhunskega izdelka. Galaxy Note 3 je z ravnejšimi linijami bolj podoben prvencu kot predhodniku. Na desnem zgornjem robu najdemo gumb za vklop in izklop, na levi je umeščeno uravnavanje glasnosti. Zgoraj je vhod za slušalke in odprtina, skozi katero po želji streljamo z infrardečim žarkom. Na spodnjem robu je zvočnik in vhod mikro USB 3. Slednji poskrbi za hitrejši prenos podatkov in polnjenje. Čeprav je priloženi kabel drugačen kot na večini drugih mobilnih naprav, se Note 3 lahko polni tudi z običajnimi kabli mikro USB 2. Če telefonu odstranimo usnjeno (v narekovajih) hrbtno stran, nam notranjost razkrije prostor za 3200 mAh veliko baterijo, NFC, kontakte za brezžično polnjenje in kartice mikro SD in mikro SIM. Vhod za pomnilniške in mobilne kartice je združen, zato se sprva zdi, kot da razširitev vgrajenega 32 (64) GB prostora ni mogoča. Telefon sicer sprejme kartice mikro SD do velikosti 64 GB.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentarji

zvone49 | 27.1.2014 | 19:07

Vse drži kaj ste napisali o galaxy note 3 le to , da ima temperaturno tipalo ne drži vsaj ta,ki ga imam jaz ga sigurno nima.pa lep pozdrav iz Maribora.

Boris Šavc | 27.1.2014 | 19:31

Na tržnici Google Play poiščite aplikacijo Galaxy S4 Sensors in boste videli, da ga ima :) Uporabljajo ga tudi nekatere druge aplikacije, na primer Weather Pro.

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki