Objavljeno: 29.8.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor September 2017

Naš izbor na iPhonu

Adobe Connect. Aplikacija podjetja Adobe, prek katere se lahko povežemo na sestanke, seminarje in v virtualne učilnice.

Crew – Group Messaging je aplikacija, namenjena sodelovanju v skupinah, obsega komunikacijo, skupno urejanje opravil in urnikov.

Daily Budget Original. Še ena izmed aplikacij za vodenje osebnih financ, tokrat s poudarkom na enostavni, nadvse pregledni rabi.

Euronews. Prek Euronews lahko spremljamo vse dnevne novice z vsega sveta, s poudarkom na Evropi.

Onefootball – Soccer Scores. Aplikacija, prek katere lahko v živo spremljamo dogajanje (tako rezultate kot novice) na različnih nogometnih prvenstvih in v ligah.

Zipongo – Healthy Recipes. Prek Zipongo hitro poiščemo različne zdrave recepte, brskamo lahko tudi po kategorijah, kot so hitri recepti, recepti z manj kot sedmimi sestavinami itd.

Stryve – Fitness Trainer želi nadomestiti osebnega trenerja za fitnes – obsega različne vadbe, prilagojene za nas, zraven so tudi video prikazi vadb.

Gaia GPS. Navigacijska aplikacija GPS, ki ponuja topografske zemljevide, koristne za pohodnike, gorske kolesarje in vse, ki pohajkujejo v naravi.

AppyGeek. Ena boljših aplikacij za hiter pregled tehnoloških novic, v kateri so novice zbrane iz več sto različnih spletnih virov.

Drops. Aplikacija za učenje jezikov, poleg evropskih (francoščina, nemščina, ruščina) ponuja med drugim tudi kitajščino, japonščino in esperanto.

Ulysses. Prijetna aplikacija za pisanje česarkoli – od daljših člankov do zapiskov, dnevnikov itd. Omogoča tudi izvoz v različne formate.

Enlight Photofox. Nadvse zmogljiva aplikacija za ustvarjanje slik in grafik – obsega različne filtre in učinke, tudi ločene plasti in podobno.

Arty. Tistim, ki slikajo ob pomoči fotografij, omogoča, da delo primerjajo z izvirno fotografijo, lahko si tudi zapisujemo čas, ki smo ga porabili za slikanje.

Clips. Applova aplikacija, s katero enostavno ustvarjamo video posnetke z dodanimi slikami, besedilom, učinki, ustvarjeni video pa hitro delimo z drugimi.

Retro Soccer. Prijetna igra starinskega in preprostega videza, v kateri sestavimo ekipo nogometašev in jo popeljemo zmagi naproti.

Sonic the Hedgehog. Sega je začela prenašati nekaj svojih najodmevnejših iger na platformo iOS, tam se je zdaj znašel tudi znani Sonic the Hedgehog.

Space Frontier. V igri Space Frontier moramo kolonizirati Mars, s tem, da nanj pošiljamo vse večje rakete, pri tem pa moramo v pravem trenutku odklopiti njihov zadnji kos.

CSR Racing 2. Priljubljena igra v t.i. drag racing, kjer šteje predvsem natančnost, se vrača.

The Elder Scrolls: Legends. Zbirateljska igra z virtualnimi kartami v maniri izredno priljubljene Hearthstone, tokrat postavljena v svet Elder Scrolls, znan iz igre Skyrim.

Road Warriors. Adrenalinska arkadna igra, v kateri našega piščanca Cluck popeljemo na dirke, polne ovir in bojevitih nasprotnikov.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji