Objavljeno: 30.5.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2017

Naš izbor na iPhonu

Dropbox Paper. Aplikacija razvijalcev Dropboxa prinaša prilagodljivo okolje za skupno delo z dokumenti in idejami.

Documents 5. Nadvse zmogljiva in fleksibilna aplikacija za delo z dokumenti v različnih formatih podpira tudi sinhronizacijo z različnimi spletnimi shrambami.

Grid Diary. Enostavna aplikacija za vodenje dnevnika, ki vnose organizira v pregledno tabelarično obliko. Vgrajena je tudi iskalna funkcija in možnost pri penjanja fotografij.

Moleskine Journal. Še ena aplikacija za pisanje dnevnika, tokrat s strani znanega podjetja oziroma izdelovalca zvezkov Moleskine, seveda s prijetnim, bolj analognim vtisom.

Tally: Goal Tracker. Preprosto orodje za popisovanje in sledenje dnevnim opravilom in dejavnostim, tako službenim kot zasebnim.

Blockfolio. Kriptovalute so v zadnjih mesecih spet v naglem vzponu, z aplikacijo Blockfolio lahko spremljamo cene res velikega števila različnih valut.

Read – Epub Reader je odlična aplikacija za branje elektronskih knjig v obliki Epub, v aplikacijo jih lahko naložimo neposredno prek Dropboxa.

BBC News. Ena izmed boljših aplikacij za dnevno spremljanje dogajanja po svetu, zajema tudi prenos radia BBC in video vsebin.

Vanido – singing coach. Aplikacija za vse, ki se ali bi se radi ukvarjali s petjem. Namenjena je učenju in vadbi petja z lekcijami po dnevih, ki se s časom prilagodijo uporabnikovemu glasu.

MuseCam. Zmogljiva aplikacija za urejanje in popravljanje fotografij, njen del je tudi fotoaparat z ročnimi nastavitvami in zgodovino vseh popravkov.

Polarr Photo Editor je še en zmogljiv urejevalnik fotografij, zajema kar nekaj različnih filtrov in samodejnih čarovnikov.

Popcorn: discover your favorite movie. Za tiste, ki jim pogosto zmanjka idej, kateri film bi gledali, je Popcorn idealna aplikacija, postreže tudi s predstavitvenimi filmi (trailerji).

Fidget Spinner. Nadvse priljubljena igrača Fidget Spinner je na voljo tudi kot aplikacija za iOS – za tiste z nemirnimi prsti.

Timber Tennis. Enostavna, a nalezljiva igra tenisa, v kateri lahko odklenemo različne like, na tablicah pa omogoča tudi igranje v dvoje na eni napravi.

Built for Speed. Enostavna, a odlična igra dirkanja s prijetno starinsko grafiko, v kateri si lahko izdelamo tudi svoje dirkalne proge.

Eggggg. Igra skakanja po platformah na enaindvajsetih različnih krajih z intuitivnim upravljanjem in unikatno grafiko.

Tokaido. Predelava nadvse lepe in prijetne namizne igre Tokaido za iOS poskrbi za odlično, sproščeno igranje v prelepem okolju.

Injustice 2. Odlična pretepaška igra, postavljena v svet prihodnosti stripov založnika DC – tu so Batman, zlobni Superman, Wonder Woman ...

CarX Drift Racing. Arkadno dirkanje z avtomobili z adrenalinskih drsenjem čez ovinke, kjer lahko odklepamo nova, zmogljivejša vozila in nove proge.

Hill Climb 2. Nadvse priljubljena igra terenske vožnje po različnih lokacijah in z različnimi vozili se vrača, po novem so zajeta tudi dnevna in tedenska tekmovanja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji