Objavljeno: 28.12.2016 | Avtor: Matjaž Klančar | Monitor Januar 2017

Naš izbor na iPhonu

Evernote Scannable. Aplikacija podjetja Evernote, namenjena hitremu in enostavnemu optičnem branju dokumentov, ki jih v digitalni obliki shranimo v njihovo oblačno shrambo.

Hanx Writer. Zabavna aplikacija, ki simulira pisanje na tipkarskem stroju, z njo pa lahko zamenjamo tudi vgrajeno tipkovnico iOS.

Notes: Supernote Recorder. Enostavna aplikacija za zapisovanje česarkoli, bodisi z besedilom, fotografijo ali zvočnim zapiskom. Beležke lahko razvrščamo tudi po kategorijah.

Hyper News. Aplikacija, ki nam, ko je na voljo povezava WiFi, krajevno prenese video novice, te pa si lahko ogledamo tudi takrat, ko nimamo povezave v splet.

Jottit. Nova aplikacija, namenjena beležkam in seznamom. Te lahko ločeno organiziramo v zvezke, slednje pa po virtualnih policah.

Philm je za vse, ki si želijo zanimive barvne in tematske filtre, znane s fotografij, uporabiti tudi pri video posnetkih.

MRRMRR. Zabavna aplikacija, ki omogoča, da si v živo čez obraz nadenemo različne virtualne filtre, to pa pošljemo prek Facebooka, WhatsAppa, Instagrama itd.

Dubsmash. Nadvse priljubljena nova aplikacija, v kateri vzamemo obstoječo glasbeno podlago (recimo kako pesem ali citat iz filma) in posnamemo čez njo svoj video.

Magic Piano. Zabavna aplikacija, ki občutno poenostavi igranje klavirja ali različnih klaviatur, seveda pa lahko stvaritve delimo tudi z drugimi.

Mimo: Learn to code. Aplikacija, namenjena vsem, ki bi se radi začeli učiti programiranja. Vključuje kup različnih jezikov, tudi python, swift, C++ in druge.

WiFi Map Free. Brezplačna aplikacija, s katero hitro preverimo, ali so v bližini kakšne brezplačne WiFi dostopne točke (denimo lokali in restavracije), zabeležena so tudi gesla.

Patch. Fotografska aplikacija, ki s pomočjo zmogljivih algoritmov izboljša zajete portrete s tem, da zamegli ozadje.

FIA Formula-E. Uradna aplikacija električne dirkalne serije Formula-E, v njej lahko spremljamo dogajanje v tem športu, v živo pa tudi dirke in pomagamo priljubljeni ekipi.

AMZS City Drive VR. Preprosta aplikacija, ki v obliki igre predstavi osnovne cestno-prometne predpise, vse skupaj nadziramo le s premikanjem telefona.

Titan Brawl. Igra v slogu MOBA, kjer se borimo z igralci prek spleta, v boj pošiljamo različne vojščake, od kibernetskih robotov do mitoloških bogov.

Chaos Centurions. Igra v postapokaliptičnem svetu, v katerem prevzamemo nadzor nad vojsko, to lahko med igro tudi prilagajamo in nadgrajujemo.

Galaxy of Fire 3. Odlična vesoljska igra se vrača v že tretji izdaji. Gre za igro, kjer začnemo z osnovno vesoljsko ladjo, s trgovanjem, bojevanjem in izpolnjevanjem misijo pa jo nadgrajujemo.

Metal Gears. Nalezljiva igra, kjer moramo s svojim skakajočim robotom premagati vse zahtevnejše stopnje, polne nevarnih, vrtečih se zobnikov.

Waiit. Zanimiva miselna igra, kjer moramo čim hitreje dve različno barvni kockici spraviti čez labirint, s tem, da vedno premikamo obe kocki hkrati, kar dodatno zaplete nalogo.

Hovercrash. Igra, v kateri s futurističnim lebdečim avtomobilom dirkamo po neverjetnih progah, polnih raznovrstnih ovir.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji