Objavljeno: 28.2.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2017

Naš izbor na Androidu

Sound Off Reborn 2017. Sound Off Reborn z letnico 2017 podobno kot zmožnost Do Not Disturb v novejših telefonih z Androidom omogoča utišanje zvoka po vnaprej določenem urniku.

Peek Launcher je zaganjalnik, sposoben učenja, ki nam na vsakem koraku ponuja zgolj najpogosteje rabljene aplikacije.

Custom Search Bar Widget CSBW. Lebdeči pripomoček CSBW nam osrednjo Googlovo iskalno vrstico nadomesti z zmogljivejšo alternativo, sposobno prilagajanja in nadgrajevanja.

App Cloner. Aplikacija App Cloner reši eno izmed večnih težav, kako na telefonu v isti aplikaciji do dveh različnih računov.

Pyrope Browser je na Googlovem projektu Chromium zasnovan spletni brskalnik s svojevrstnimi posebnostmi, med katerimi vodijo varčevalni, nočni in celozaslonski način rabe.

EZ Web Video Cast|Chromecast. S pretočno aplikacijo EZ Web Video Cast video posnetke, ki jih najdemo s spletnim brskalnikom, predvajamo na napravi, združljivi s protokolom Google Cast.

Cryptomator Beta (Unreleased). Aplikacija Cryptomator zaščiti datoteke, shranjene v oblaku, z močnim (AES 256bit) ključem. V beta različici podpira shrambi Google Drive in Dropbox.

Cornerfly. Nišni programski izdelek z nazivom Cornerfly je namenjen lastnikom telefonov z zaobljenimi ohišji, ki se želijo znebiti oglatosti zaslona.

FairNote Notepad je sposobna digitalna beležnica, ki s šifriranjem in prstnimi odtisi zaščitene zapiske hrani na različnih napravah, povezanih z istim uporabniškim računom.

Summary Scanner. Nujen pripomoček, namenjen predvsem študentom, vsako sliko, ki vsebuje besedilo, pretvori v datoteko, zmožno urejanja.

Free Books & Novels Inkitt. Program Inkitt je iskalnik brezplačnih neodvisnih elektronskih knjig, ob katerem bo zaigralo srce slehernemu navdušencu za literaturo.

Laughly: Stand up Comedy Radio. Ljubitelji pri nas vedno bolj priljubljene stand-up komedije ne smemo prezreti aplikacije Laughly, ki združuje tako znane kot še neodkrite obraze zanimive panoge za sproščanje obraznih mišic.

Daylight. Program Daylight bo razveselil predvsem ljubitelje sončne oziroma dnevne svetlobe. Informacije o njej podaja z besedo in barvo.

Guitar Tuner Free- Fender Tune. Priznani izdelovalec brenkal predstavlja aplikacijo, s katero postane uglaševanje tako njihovih kot tujih glasbil mačji kašelj.

Looxie je zanimiva aplikacija, ki nam omogoča, da druge uporabnike zaprosimo za poljubno fotografijo, ki si jo želimo.

Camera Roll - Gallery (Unreleased). Galerija slik Camera Roll z minimalističnim uporabniškim vmesnikom prikaže fotografije in informacije o njih brez odvečne navlake in nepotrebnih funkcij.

Ninja Spinki Challenges!! Izzivi nindže po imenu Spinki so namenjeni predvsem ljubiteljem težjih iger, podobnih nalezljivemu Flappy Birdu.

Golf Clash ni najbolj realistična simulacija golfa na svetu, saj je njena osrednja naloga zabava. Luknja je ena, kandidatov zanjo več.

Blyss je miselna igra čudovitega videza, v kateri potujemo čez gorovje, doline in puščave ter rešujemo vedno težje zagonetke.

Yu-Gi-Oh! Duel Links. Priznana kvartopirščina se na napravah z operacijskim sistemom Android predstavlja z večigralsko igro, v kateri se spoprimemo z nasprotniki z vsega sveta.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji