Objavljeno: 31.8.2021 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor September 2021

Naš izbor na iPhonu

Wallet – Daily Budget Zmogljiva in pregledna aplikacija za vodenje osebnih financ, podpira tudi povezovanje neposredno z bančnimi računi.

Sorted 3 – Calendar Aplikacija, ki v enem paketu združi koledarje, zapiske in opravke, vključuje tudi različne widgete za domači zaslon.

SwiftScan Enostavna aplikacija za hitro optično branje dokumentov, podpira tudi različne oblačne hrambe.

Google Ads Aplikacija za vse, ki uporabljajo Googlov sistem za streženje spletnih oglasov, in potrebujejo hiter pregled dogajanja.

Keeper Password Manager Upravljalnik gesel in drugih zasebnih podatkov, omogoča tudi sinhronizacijo z različnimi napravami.

Daylio Journal Enostavna aplikacija za vodenje osebnega dnevnika na hiter in pregleden način.

Cardhop Zmogljiva aplikacija za upravljanje stikov združuje stike z različnih računov, med drugimi tudi Google Contacts in Microsoft Exchange.

Makita Mobile Tools Aplikacija, ki združuje več različnih enostavnih orodij, denimo merilnika razdalje in zvočne jakosti ter vodno tehtnico.

FilmBox FilmBox je namenjen digitalizaciji starih, analognih fotografij, tudi digitalizaciji analognega fotografskega filma.

MasterClass Vsak se lahko nauči kaj novega, aplikacija MasterClass vsebuje videe čez sto različnih strokovnjakov z različnih področij.

COVID Certificate Check Slovenska aplikacija za preverjanje pogojev PCT še ni pripravljena za iOS, a brez težav delujejo aplikacije drugih držav – denimo švicarska.

Find What Feels Good Odlična aplikacija za domače izvajanje joge in meditacije z več kot 700 videi.

Slovenia Trails Slovenska aplikacija, v kateri najdemo čez 200 pohodnih in kolesarskih poti s podrobnimi opisi, zemljevidi in fotografijami.

Baby Monitor Teddy Izredno enostavna aplikacija varuške, kjer se za povežeta dve napravi, brez potrebe po prijavi v oblačno storitev.

It's Literally Just Mowing Sproščujoča, enostavna igra, v kateri ležerno kosimo travo.

CarX Rally Ena boljših iger terenskega reli dirkanja na iphonih z veliko izbiro avtomobilov in tekmovanj.

GT Manager Igra, v kateri namesto dirkalnega voznika prevzamemo vlogo vodje ekipe, nadziramo razvoj ekipe in taktiko na dirkah.

Raid: Shadow Legends Temačna igra FRP z več sto različnimi heroji, ki jih seveda razvijamo med igranjem, ponuja tudi igranje prek spleta (PVP).

Tides: A Fishing Game Še ena majhna, mirna igra s sproščujočim ribolovom in z velikim številom različnih rib ter lokacij.

Aquavias Igra, v kateri gradimo in povezujemo akvadukte, da spravimo vodo do legendarnih mest in stavb.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji