Objavljeno: 28.2.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Marec 2017

Naš izbor na iPhonu

Calendars by Readdle. Elegantna in enostavna aplikacija, prenovljena za iOS 10, podpira tudi sinhronizacijo z Google Calendar in vgrajenim iOS Calendar.

MeisterTask. Ena najboljših aplikacij za vodenje opravil, z možnostjo okenca (widget) za pozdravni zaslon, kjer se lahko prikažejo najpomembnejša opravila.

Quick Graph. Eden izmed najzmogljivejših grafičnih kalkulatorjev, na voljo za iOS. Omogoča delo tako v 2D kot 3D, seveda omogoča tudi shranjevanje pogostih enačb.

Folioscope. Aplikacija, s katero lahko zelo enostavno izdelujemo svoje animacije (po posameznih sličicah) in jih delimo z drugimi.

DIY App. Skupnost, namenjena mlajšim ustvarjalcem, v kateri se lahko naučijo novih spretnosti ali pa učijo druge.

TwIM. Enostavna aplikacija trenutnega sporočanja, ki temelji na Twitterjevih zasebnih sporočilih, torej je dovolj, da je naš sogovornik na Twitterju.

Airport by FLIO. Aplikacija za vse popotnike, v njej so združeni podatki z več sto različnih letališč – vsebuje tako podatke o letih kot tudi o samih letališčih.

Expense Manager & Money Tracker. Elegantna in pregledna aplikacija za vodenje osebnih financ s kar nekaj koristnimi funkcijami in velikim izborom vnaprej pripravljenih kategorij.

Busuu. Ena najbolj priljubljenih aplikacij za učenje jezikov – prek nje lahko dobimo tudi certifikat podjetja McGraw-Hill Education.

Amazon Prime Video. Amazon od začetka priljubljene oddaje The Grand Tour (od nekdanjih stvariteljev Top Gear) tudi pri nas ponuja storitev Prime Video.

Learn Python Pro. Aplikacija, namenjena prvim korakom pri učenju programskega jezika python, jezika, ki se tudi sicer priporoča vsem začetnikom programiranja.

Formula 1. Potekajo priprave na novo sezono najhitrejšega moto športa, vse dogajanje pa lahko spremljamo prek uradne aplikacije tega prvenstva.

BBC Earth Colouring. Pobarvanke so v zadnjih letih spet pridobile na priljubljenosti, tudi med odraslimi – ena najboljših prihaja iz logov BBCja.

NOW TV Streaming. Tudi pri nas je na voljo vse več ponudnikov spletnega videa, aplikacija NOW TV Streaming je razmeroma nova storitev Si.Mobila.

Angry Birds Star Wars II. Jezni ptiči se vračajo, spet v vesolje, znano iz filmov Star Wars, tokrat lahko igramo tudi kot zlobneži.

Star Wars: Galaxy of Heroes. Še ena igra iz galaksije Star Wars, tokrat malenkost kompleksnejša Galaxy of Heroes, v kateri si ustvarimo ekipo herojev za boj proti različnim nasprotnikom.

Tower Keepers. Fantazijska igra Tower Keepers je mešanica med akcijsko in strateško igro igranja vlog, v kateri z ekipo herojev branimo svoj grad.

Blocky Snowboarding. Igra, polna adrenalinskega vijuganja po belih strminah, v kateri se moramo izogibati oviram in izvajati čim boljše ukane.

The Lunar Explorer. Presenetljivo preprosta igra, v kateri si najprej zrišemo vozilo, ki se poda po vedno bolj zapletenem površju lune.

Castle Builders Board Game. Enostavna igra, ki temelji na namizni igri enakega imena, v njej tekmujemo, kdo bo zgradil boljši grad (omogoča igranje proti računalniku ali v dvoje na eni napravi).

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji