Objavljeno: 25.4.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2023

Naš izbor na Androidu

Data Monitor Brezplačna aplikacija brez oglasov omogoča spremljanje porabe podatkov s tedenskimi grafi in podrobnim razrezom porabe mobilnih ter drugih brezžičnih povezav.

WebApp WebApp s tehnologijo Progressive Web App (PWA) omogoči, da spletne strani delujejo kot aplikacije, ter pomaga telefonu ob prostorski stiski.

TrueShot Preprost urejevalnik posnetkov zaslona, ki koleba med estetiko in funkcionalnostjo, zagotavlja rezultate profesionalnega videza.

Artifact Novičarska aplikacija ustvarjalcev družabnega omrežja Instagram z umetno inteligenco in s strojnim učenjem branje spremeni v igro.

Just Expenses Finančni svetovalec Just Expenses že v brezplačni različici ponuja dostojno sledenje stroškom, pregled mesečnih izdatkov, statistiko in opomnike za vnos.

NoteFor Digitalni dnevnik, ki omogoča hitro pisanje z enostavnim oblikovanjem in s prilagodljivim videzom, prijavljenim uporabnikom dodatno nudi koledar in shranjevanje v oblaku.

Momentory Z aplikacijo Momentory sledimo razpoloženju brez pisanja, izražamo čustva in sledimo spremembam z intuitivnim uporabniškim vmesnikom.

Webtoon Priljubljena aplikacija za ljubitelje spletnih stripov korejskega sloga se ponaša z bogato zbirko, zmogljivim algoritmom izbiranja in neomejenim drsenjem med branjem.

JRNY Zbirka telovadnih videoposnetkov, združljiva s pripomočki proizvajalca Bowflex, poskrbi za pravilno izvajanje vaj skozi oko prednje kamere na izbrani napravi.

Challenge Challenge: Workout & Relax je aplikacija za vadbo, ki vključuje 30-dnevni tečaj za celotno telo, noge in trebušne mišice, z animacijami in navodili za lažje sledenje.

Photo Tools Dokaj osnovna aplikacija za urejanje fotografij preseneti s stiskanjem, spreminjanjem velikosti, pretvorbo formatov in prikazom barvnih oznak.

Compress Image Zgolj z zmanjšanjem velikosti slik se ukvarja program Compress Image, ki podprt z oglasi brezplačno ponuja izbiro med nizko, srednjo in visoko stopnjo stiskanja.

Kiwi Družabna aplikacija za deljenje glasbe nas poveže s prijatelji in popelje na skupno muzikalno potovanje.

WOMBO Dream Umetna inteligenca, ki na podlagi opisa z največ 200 znaki ustvari umetnino, je na voljo v brezplačni in plačljivi različici.

Dreamai Tudi Dreamai sledi trendu leta 2023. Podobno kot Wombo in Microsoftov Bing Image Creator zna iz opisa ob pomoči umetne inteligence ustvariti širok spekter slik.

PicSo PicSo je še en umetnointeligenčni ustvarjalec slik, ki zna spreminjati obstoječe datoteke in deluje z videoposnetki.

2 Player Games 2 Player Games je preprosta zbirka iger za dva igralca, namenjena skupni sprostitvi na istem zaslonu pametnega telefona.

Monopoly GO Zmes klasične in mobilne igre (Monopoly, Coin Master) odlikuje preprosta igralna mehanika z metanjem kock, s služenjem virtualnega denarja in z obnavljanjem mesta.

Obey Me! Nightbringer Nightbringer je najnovejši del serije Obey Me! in prinaša priljubljene like v obliki kart, ki jih nadgrajene pošljemo v bitko.

Hero Making Tycoon V Tovarni junakov ustvarimo vojsko ljubkih klobasastih mož ter jih opremimo z orožjem in oklepom, da se bodo uspešno borili v mešanici simulacije in igranja vlog.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji