Objavljeno: 27.9.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2022

Naš izbor na Androidu

Stario Launcher Stario Launcher je preprost, a s številnimi zmožnostmi obložen zaganjalnik, ki se osredotoča na uporabo telefona z eno roko.

Quick Cursor Velikost telefonov postaja težava, saj jih ni več mogoče obvladovati z eno roko. Pomagamo si lahko s pripomočkom Quick Cursor.

Volumee S priljubljenimi glasbenimi storitvami združljiv pripomoček omogoča, da pesmi preskakujemo z gumbi za uravnavanje glasnosti.

Key Mapper Še korak dlje gre program Key Mapper, ki preprogramira poljuben gumb na napravi, da izvaja drugačno akcijo od prvotno namenjene.

TidyPanel Pri obvestilih, ki jih ni mogoče zlahka odpraviti, nam pomaga obramba po imenu TidyPanel Notification Blocker.

Pwned Report Telefon je priljubljena tarča spletnih nepridipravov. Če se naprava čudno obnaša ali bi preprosto radi mirno spali, njeno varnost preverimo s programom Pwned Report.

WallStack Zbirka kakovostnih ozadij je namenjena predvsem telefonom z operacijskim sistemom Android, ki se ponašajo z zasloni AMOLED.

Coolors Ljubitelji barv in grafični profesionalci bodo veseli generatorja in zbirke najlepših odtenkov, ki jih je preprosto deliti z drugimi.

Neon Browser Najbolj priljubljeni spletni brskalnik na napravah z Androidom je Chrome. Če si želimo lažje alternative, jo ponuja Neon Browser.

Microsoft Outlook Lite Šibkejšim telefonom namenjeni Microsoftov odjemalec elektronske pošte se v praksi izkaže odlično.

MicCheck MicCheck je snemalni programski pripomoček, ki uspešno zamenja klasični diktafon ter lično uredi zajete posnetke.

Recover Athletics Nova aplikacija Strave se ukvarja s preprečevanjem poškodb in z okrevanjem po napornih športnih aktivnostih.

The Stigma App Ljudje slabega duševnega zdravja o svojih težavah težko spregovorijo. Morda jim bo pomagala aplikacija The Stigma App.

Backdrop Backdrop je program, h kateremu se zatečemo pred obiskom drugega kraja, da nam postreže z izkušnjami dosedanjih obiskovalcev.

Food Lookup V letnem času, ko vsaka kalorija šteje, nas razveseli aplikacija Fod Lookup, ki natančno prikaže, kaj užita hrana vsebuje.

Re:ignite Vizitke tako v digitalni kot fizični obliki so v poslovnem svetu še vedno prisotne in pomembne. Re:ignite omogoča izdelavo vizitk za igričarje.

Confuddle Po zgledu Wordle manije nam igra Confuddle dostavi več zabave na znani in privlačni način ugibanja dveh besed hkrati.

Typoman Remastered Drugačna igra s črkami nas postavi v čevlje iz njih ustvarjenega lika, ki s stavki vpliva na okolico in se bori z njo.

UFO99 Arkadna igra za več igralcev, ki se lahko pomerijo med sabo ali sodelujejo v boju proti simpatičnim sovražnikom, je kot nalašč za krajše užitkarske seanse.

Lucky Luna Zanimiva zgodba o Luni, ki po temnicah in templjih išče resnico o sebi, je brezplačno na voljo vsem naročnikom pretočne storitve Netflix.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji