Objavljeno: 28.8.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor September 2018

Naš izbor na Androidu

Pixel Shortcuts: Launcher/Digital Wellbeing helper Pixel Shortcuts je zanimiv zaganjalnik, ki poskrbi, da lažje najdemo nameščene aplikacije, ki jih ni na seznamu programov.

Bling Launcher – Live Wallpapers & Themes Bling Launcher je zaganjalnik, ki stavi na privlačnost živih in dinamičnih ozadij, s katerimi telefon po svojih željah predrugačimo do obisti.

Power Shade: Notification Bar Changer&Manager Power Shade je trenutno najboljši nadomestek za privzeti sistem obveščanja, ki trak s sporočili oblikuje skladno z željami posameznika.

NoxCleaner – Clean Space,Speed Booster, Fast Master Nekdaj hitri telefoni bodo podoživeli svojo mladost, če jim občasno privoščimo osvežilno kuro v podobi programa NoxCleaner.

Cx File Explorer Če iz tega ali onega razloga nismo zadovoljni z raziskovalcem na telefonu, ga lahko nadomestimo s priročnejšim brskanjem po datotekah, ki sliši na ime Cx File Explorer.

AMOLED Wallpapers|4K|Full HD|Backgrounds Zbirka ozadij AMOLED Wallpapers je najbolje videti na napravah z zasloni visoke ločljivosti in s tehnologijo AMOLED.

App Hoarder – Paid Apps on Sale for Free App Hoarder je uporaben programski pripomoček, ki namesto nas spremlja plačljive aplikacije in nas opozori, ko postanejo brezplačne.

Notes by Firefox: A Secure Notepad App (Unreleased) Nova aplikacija podjetja Mozilla je nadvse varna beležnica, ki se brezšivno poveže z uporabniškim računom Firefox.

Adobe Spark Post: Poster&Graphic Design Editor Program Spark podjetja Adobe je orodje za uporabnike družabnih omrežij, ki radi objavljajo zanimive zgodbe, a nimajo časa, da bi jih olepšali.

Text Scanner [OCR] Text Scanner ob pomoči v telefon vgrajene kamere omogoča, da besedilo pred lečo posredujemo poljubni aplikaciji ali storitvi.

AutoPick Če besedilo na papirju označimo s pisalom in ga posnamemo z aplikacijo AutoPick, nam bo nemudoma na voljo za urejanje, deljenje in druge sorodne dejavnosti.

Calculator Plus Digitalni žepni računalnik Calculator Plus je zmogljiv programski pripomoček preprostega videza, ki ponuja storitve po najnižji možni ceni.

CARROT Weather Aplikacija CARROT Weather je priznana napovedovalka vremena, ki uporabnike jabolčnih telefonov iPhone razveseljuje že dlje časa.

Gym Exercises&Workouts Gym Excercises&Workouts je brezplačen, a obširen katalog najrazličnejših vaj za vse dele telesa.

FBI FitTest FBI FitTest je telovadna aplikacija, ki uporabnike uri po uveljavljenem programu ameriške varnostne agencije FBI.

Khan Academy Kids (BETA) Zabavna aplikacija Khan Academy Kids predstavlja kup poučnih vsebin z najrazličnejših področij za otroke.

Alto's Odyssey Nadaljevanje odlične igre Alto’s Adventure nam postreže z znano igralno mehaniko in enakovredno prelestno grafično podobo, obogateno s svežimi izzivi.

Pocket City Free Simulacija gradnje mesta Pocket City se zgleduje po klasični igri SimCity in se za razliko od sodobnih tekmecev drži osnovne formule kot pijanec plota.

World of Tennis: Roaring ’20s Presenečenje v obliki ene redkih simulacij tenisa na telefonih z operacijskim sistemom Android je solidna igra s čudovitimi podobami.

Faraway 3: Arctic Escape Tretja inačica priljubljene zbirke ugank nas popelje v zimske razmere na Arktiki, kjer nas

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji