Objavljeno: 30.8.2016 | Avtor: Boris Šavc | Monitor September 2016

Naš izbor na Androidu


Notebook – Take Notes, Sync. Razvijalci zbirke mobilnih programskih pripomočkov Zoho se predstavljajo z aplikacijo za zapisovanje oziroma shranjevanje najrazličnejših stvari, s katero merijo na ljubitelje priljubljenega programa Evernote.


CTRL-F – Search the real world je program za optično prepoznavanje besedila, ki nam izdatno olajša iskanje po zaznani vsebini.


Google Arts & Culture. Brezplačna Googlova aplikacija ponuja ljubiteljem umetnosti 360 stopinj obsegajoče fotografije umetnin iz več kot 850 muzejev po svetu.


VOLO – Your Travel Journal je mobilni dnevnik za popotnike, ki temelji na okvirčkih z besedilom, opremljenih z lokacijo, fotografijami in integriranim družabnim omrežjem.


Verne: The Himalayas je orjaški jeti, s katerim se ob pomoči Googlovih 3D posnetkov odpravimo raziskovat Himalajo.


Guardian Circle. Program Guardian Circle igra vlogo gumba, s katerim ob nevarnosti oziroma nuji na skrivaj prikličemo na pomoč vnaprej določene ljudi.


Stitch It! – Screenshot Editor. Zajemanje zaslonskih slik na telefonu je po novem olajšano z aplikacijo Stitch It. Najbolj je bodo veseli uporabniki, ki radi arhivirajo dolge spletne pogovore.


Walli – Arty & Cool Wallpapers je bogata zbirka umetniških oziroma posebnih slik, primernih za ozadje slehernega pametnega telefona.


Dials Calendar. Koledar Dials Calendar navduši s prikazom dogodkov v obliki številčnice, ki jo je moč nadzorovati z odličnim in učinkovitim uporabniškim vmesnikom.


OneView Calendar je zabaven koledar z drugačnim pristopom, kjer so vsi dogodki zbrani v enem pogledu, Agenda View. Podpora Googlovemu koledarju je zagotovljena.


Candid je program za razpravljanje z neznanci. Podoben je Redditu, a nima povezav in je omejen na manjše krajevne in družabne skupine.


Storyo – Automatic Slideshow. Pripomoček z imenom Storyo iz posnetih fotografij samodejno ali po naročilu izdela čudovite slikovne zgodbe naših življenj.


Isotope – Periodic Table. Razvijalec priljubljenega koledarja Today Calendar nas z novo aplikacijo pouči o periodnem sistemu in vseh sto osemnajst elementih v njem.


Prisma je inovativna aplikacija, ki ob pomoči umetne inteligence in s povsem novimi filtri povsem predrugači naše fotografije.


Wikimedia Commons. Program Wikimedia Commons je uradna aplikacija istoimenskega spletišča, namenjenega ljubiteljskim fotografom, ki radi razdajajo svoja dela.


Wonder – Discover New Indie je pretočna aplikacija, ki nam v sodelovanju s SoundCloudom dostavi v telefon vedno svežo paleto skladb neodvisnih glasbenikov.


Mobius Final Fantasy. V osnovi brezplačna igra založnika Square Enix poleg prelestne podobe ponuja še odličen taktičen potezni boj in zanimivo zbiranje kart, ki nas ne izpusti izpred mobilnega zaslona.


Fortress Legends. Izometričen RPG združuje prvine številnih igričarskih zvrsti in je poln bojevanja v živo, magije, zakladov in privlačnih fantazijskih bitij.


Battleplans. Strateška igra Battleplans v želji po uspehu posnema Clash of Clans in Boom Beach.


Dots & Co. Priljubljena miselna igra v novi inkarnaciji prinaša svežih 155 stopenj in nadgrajeno igralno mehaniko, ki bo znova navduševala množice.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji