Brother MFC-J5720DW

Objavljeno: 27.1.2015 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Februar 2015 | Teme: nenehni testi

Drugi Brotherjev tiskalnik, ki smo ga tokrat preizkusili, je model MFC-J5720DW. Gre za večjega, malenkost zmogljivejšega in seveda tudi malo dražjega brata modela MFC-J4420DW. Tiskalnik je namenjen poslovnim uporabnikom, predvsem manjšim (tudi domačim) pisarnam. Brizgalni modeli so namreč po največjem številu strani, ki jih izdelovalci priporočajo, kljub vsemu daleč za laserskim modelom, tako da niso ravno najprimernejši za okolja, kjer se res množično tiska.

Ta model je med večjimi brizgalniki, seveda tudi zaradi možnosti tiskanja na velikost A3. Naprava ima dva predala, v vsakega izmed njiju lahko damo do 250 listov. Vanju lahko pospravimo tudi liste A3, a moramo predala pred tem raztegniti, to pa pomeni, da bosta nekoliko štrlela iz sprednje strani tiskalnika. Na zgornji strani je samodejni podajalnik za optični bralnik, tega lahko ob neuporabi tudi poklopimo oziroma zapremo. Tiskalnik ima na sprednji strani razmeroma velik barvni zaslon, občutljiv za dotik. Z njim je upravljanje razmeroma enostavno, tiskalnik se zna priklopiti tudi v različne podatkovne shrambe v oblaku (denimo Dropbox, Evernote itd).

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki