Objavljeno: 29.6.2014 01:00

Zrcaljenje slike iPada in iPhona na osebnem računalniku

Podjetje Splashtop, znano po programih za daljinski dostop in upravljanje (remote control) osebnih računalnikov iz praktično iz vseh priljubljenih mobilnih platform, je predstavilo zanimiv program, ki počne ravno obratno kot doslej.

Program Mirroring360 omogoča, da na osebnem računalniku Mac ali PC zrcalimo sliko na mobilni napravi z iOS, torej iz telefonov iPhone in tablic iPad. Za delovanje program uporablja Applovo lastno tehnologijo AirPlay, ki že doslej omogoča zrcaljenje slike, vendar le na Applovih napravah, kot je Apple TV. S programom Mirrorin360 lahko to počnemo na kateremkoli računalniku in posredno celo na televizorju ali projektorju.

Na ta način lahko na velikem zaslonu pregledujemo v živo delovanje programov na i-napravah, prikazujemo fotografije in video posnetke ali celo igramo igre. Mirroring360 za delovanje potrebuje nameščenega odjemalca na ciljnem računalniku, sliko z Applovih naprav pa prikaže samodejno, v oknu ali prek celotnega zaslona.

Splashtop ponuja 7-dnevni brezplačni preizkus, nakar je potrebno plačati licenco v višini 12 dolarjev. V promocijskem obdobju sicer program ponujajo po znižani ceni, le 7 dolarjev.

SnolaUSDSm4

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji