Objavljeno: 11.12.1999

Webnext 2000

V spletu je mogoče zaslediti vse več zanimivih programov, ki prihajajo iz vzhodne Evrope. Eden takih je paket Webnext 2000, ki ga proizvaja češko podjetje Webcom.

Webnext 2000 Application Server je rešitev, ki omogoča dostop do različnih zbirk podatkov, kot so MS SQL Server, Informix, Oracle, Sybase, MS Access, FoxPro, Dbase, ISAM in druge manj znane zbirke, na primer Navision Financials, ter zagotavlja grafično predstavitev podatkov prek spletnih strani v internetu. Strežnik Webnext 2000 je primeren za izdelavo spletnih strani, namenjenih elektronskemu trgovanju med podjetji, in tudi internetni trgovini za širšo potrošnjo.

Uporabniki internetne trgovine dostopajo iz svojih brskalnikov, ki podpirajo okvirje, do internetnega strežnika (IIS), ta pa posreduje njihove zahteve naprej do strežnika Webnext 2000 Application. Ta za vsakega posameznega uporabnika internetne trgovine ustvari svojo lastno sejo z modulom IS Connector in na tak način nadzoruje dogajanje vsakega posameznega uporabnika v internetni trgovini. Možno je dodajanje modulov ISC, ki znajo dostopati tudi do drugih zbirk podatkov, tako da lahko isti program hkrati dostopa do različnih zbirk podatkov.

http://www.webcom.cz

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji