Objavljeno: 3.5.2013 01:00

Toshibina tablica za poslovneže

Toshiba je predstavila nov tablični računalnik WT310 z okoljem Windows 8 (platforma Intel), ki je namenjen predvsem poslovni rabi. Tablica ima vgrajen 11,6-palčni zaslon z ločljivostjo 1080p, ob tem pa tudi zmogljivi procesor iz družine Intel Core in pomnilniško enoto SSD. Ob zaslonu, ki ga krmilimo z dotikom prstov, za natančnejše in lažje pisanje prilagajo tudi posebno pisalo.

S plati vmesnikov gre za eno boljše opremljenih tablic, saj premore vmesnik USB 3.0, režo za kartice SD, bluetooth 4.0, Wi-Fi s podporo za zrcaljenje zaslonov Intel WiDi in prostor za mobilno telefonijo HSPA+/LTE. V pripravi je tudi posebna priklopna postaja, ki bo število vmesnikov še povečala.

Tablica WT310 ima mere 22,9 x 18,9 x 1,2 cm in tehta zajetnih 825 gramov, kar glede na vgrajeno opremo in velikost ni presenetljivo. Toshiba se je še posebej potrudila, da bi tablica ustrezala čim več standardom poslovnem okolju. Računalnik je med drugim skladen s standardom TPM (Trusted Platform Module), upravljati pa jo je mogoče prek Intelove tehnologije Active Management Technology (AMT). V Evropi bo v prodaji konec drugega četrtletja, tedaj pa bodo znane tudi cene.

http://www.toshiba.eu

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji