Objavljeno: 10.12.2009

Toshiba JournE touch

Pri Toshibi majhno prenosno tablično večpredstavnostno napravo tržijo kot komunikacijski in informativno-razvedrilni center za vse člane gospodinjstva. Glavna odlika JournE touch je 7-palčni (17,78 cm) zaslon, ki je seveda občutljiv na dotik.

Uporabniki lahko z enim prstom brskajo po internetu in prenašajo digitalne vsebine kjer koli in kadar koli, saj se JournE touch zažene v trenutku. Širokokotni (16 : 9) zaslon je opremljen z LED-osvetlitvijo, ki skrbi za kontrastno sliko in majhno porabo energije, zato v kombinaciji z litij-polimersko baterija omogoča kar 14-urno neprekinjeno delovanje naprave. JournE touch ima vgrajenega 1 GB notranjega pomnilnika, ki ga je mogoče z dodatno pomnilniško kartico SD razširiti na največ 32 GB, kar bo zadostilo tudi zahtevnejšim uporabnikom. Multimedijske vsebine je moč črpati tako s pomnilnikov kot tudi spleta, saj je naprava opremljena z brezžičnim vmesnikom.

Pri Toshibi so pomislili tudi na povezovanje z drugimi napravami, zato je v ponudbi dodatne opreme na voljo priklopna postaja, ki je opremljena z vrati USB in vmesnikom HDMI. JournE touch bo ponekod po Evropi naprodaj še pred koncem leta.

www.toshiba.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji