Objavljeno: 16.2.2010

Sony Ericsson pokazal mini Xperie X10

Sony Ericsson je na prireditvi MWC v Barceloni predstavil telefona Xperia X10 mini in X10 mini pro, kompaktni različici pametnega modela Xperia X10. Inteligentna malčka združujeta relativno zmogljivo strojno opremo z inovativno programsko opremo.

Mobilnika Xperia X10 mini in X10 mini pro, slednji je opremljen z drsno QWERTY-tipkovnico, ponujata odprto in intuitivno komunikacijsko okolje. Kombinacija platforme Android, lastnih aplikacij in prilagodljive platforme UX omogoča tako resno delo kot tudi zabavo. Mobilno izkušnjo lahko uoprabniki še izboljšajo s prenosom številnih aplikacij iz spletne tržnice Android Market.

Prednaložena aplikacija Sony Ericsson Timescape združuje vso komunikacijo na enem mestu in uporabniku takoj prikaže besedilna sporočila, zgrešene klice ter posodobitve stanja na spletnih portalih Facebook in Twitter. Interaktivni glasbeni predvajalnik uporablja "tipko neskončnosti", s katero lahko na enem mestu združi vse zvočne vsebine iz glasbene trgovine in spletnega mesta YouTube ter uporabniku ponudi pametno iskanje.

Mini Xperiji, ki bosta poleg črne naprodaj tudi v bolj živih barvnih kombinacijah, bosta prodajno ofenzivo začeli pred poletjem.

www.sonyericsson.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji