Objavljeno: 25.4.2001

Skupina Atlantis je postala Microsoft GOLD partner

Podjetje Skupina Atlantis je pridobilo status Microsoft GOLD partner za elektronsko poslovanje, med prvimi v srednji Evropi. Pridobitev statusa, ki ga Microsoft podeljuje le najvišje strokovno usposobljenim podjetjem po strogih merilih certifikacijskega programa, je vključevala tudi neodvisno preverjanje referenc, zadovoljstva strank, strokovne ekipe in zahteva vrhunsko poznavanje najnovejših Microsoft tehnologij. Skupina Atlantis je v istem mesecu med prvimi podjetji v Sloveniji pridobila tudi certifikat kakovosti ISO 9001:2000.

Status MS GOLD partner omogoča podjetju neposreden dostop do Microsoftovih virov znanja, preizkušanje najnovejših tehnologij ter zgodnje izobraževanje o novih izdelkih podjetja Microsoft za lažje in hitrejše načrtovanje in uvajanje sodobnih rešitev na področju infrastrukture za e-poslovanje

"Dejstvo, da je Skupina Atlantis prva v Sloveniji in širši regiji izpolnila zahtevne kriterije GOLD partner programa dokazuje, da gre za vrhunsko usposobljeno ekipo strokovnjakov, ki strankam zagotavlja najvišji možni nivo strokovne podpore pri načrtovanju, implementaciji ali vzdrževanju informacijskih rešitev na osnovi Microsoft tehnologij" je povedal Grega Kukec, direktor slovenske podružnice podjetja Microsoft. Podjetje, ki ima več kot 40 rednih sodelavcev, je v lanskem poslovnem letu ustvarilo več kot 1,5 miljarde tolarjev prometa, in dosega v zadnjih letih več kakor 30% rast prometa in dobička letno.

http://www.atlantis.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji