Objavljeno: 3.2.2010

"Škljoc na Fejsa"

Slovensko podjetje Third Frame Studios je izdelalo zanimivo aplikacijo za priljubljeno družabno omrežje Facebook, ki omogoča preprosto objavljanje slik, posnetih z mobilnimi telefoni, ki podpirajo pošiljanje sporočil MMS. Škljoc, kot se aplikacija imenuje, je v Facebooku že na voljo, tako da jo njegovi uporabniki lahko omogočijo v svojih računih. Najhitreje jo bomo dodali tako, da v iskalnik preprosto vnesemo Škljoc, lahko pa obiščemo tudi njen naslov: http://apps.facebook.com/mmsskljoc/

Ko aplikacijo najdemo, jo lahko aktiviramo s pomočjo hitrega postopka, v katerem vnesemo svojo mobilno številko, na katero bo Škljoc poslal nov stik (poimenovan "Skljoc"), s katerim bomo lahko hitro objavljali posnete fotografije. Avtorji zagotavljajo zasebnost in številko uporabijo le za pošiljanje stika. Za objavo nam tako preostane le še, da na novo pridobljenemu stiku pošljemo sporočilo MMS z vstavljeno sliko. Škljoc je za rabo brezplačen in strošek objave fotografije je le strošek pošiljanja sporočila MMS.

Podjetje Third Frame Studios tako nadaljuje z izdajanjem zanimivih aplikacij za mobilne naprave, ki postajajo vsak dan pomembnejša in bolj priljubljena platforma.

http://www.3fs.si/

http://apps.facebook.com/mmsskljoc/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji