Objavljeno: 30.6.2001

Sapphire v Orlandu

Podjetje SAP je po evropski konferenci v Lizboni priredilo podoben dogodek tudi za ameriške uporabnike v Orlandu. Toda tu je bilo mogoče videti kar nekaj novosti in nova zavezništva s pomembnimi partnerji. Vodstvo podjetja je še enkrat poudarilo, da so za SAP poslovne dveri ena ključnih dejavnosti za prihodnost. Poleg spletnih dveri za uporabnike znotraj podjetij in spletnih tržnic pa ostajajo še naprej pomembni sistemi za upravljanje s kupci (CRM), dobavitelji (SCM) ter proizvodni sistemi (PLM).

Na srečanju so objavili dogovor z družbo IBM, ki bo v svojem paketu WebSphere Web Portal licenčno uporabljal spletne storitve družbe SAP Portals. Po dogovoru bo IBM lahko uporabil in združeval poslovne storitve različnih. IBM bo tudi tržil SAPov paket Portal iView in druge rešitve.

SAP se tudi zelo usmerja v podporo mobilnim napravam. Na konferenci so tako najavili dogovor z družbo Palm, po kateri bodo spletne storitve dveru mySAP.com dostopne tudi v obiliki, uporabni na ročnih računalnikih tega proizvajalca. Oba partnerja bosta tudi prodajala programsko opremo, ki bo omogočala dostop prek ročnih računalnikov to rešitev CRM in SCM. Storitve servisa mySAP.com bodo na voljo tudi za Compaqove ročne računalnike iPaq in elektronske odzivnike Blakberry.

http://www.sap.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji