Objavljeno: 31.7.2013 01:00

Samsungova pametna ura že v Berlinu

Samsung bo, kot vse kaže, že v začetku septembra na sejmu IFA v Berlinu prikazal svojo prvo pametno uro, ki bo menda nosila oznako Galaxy Watch SM-V700. Prihod novega izdelka menda potrjuje notranji dokument z oznakami sistemske programske opreme (firmware), v katerem je zapisno ime omenjene ure.

Samsung bo s tem korakom najbrž prvi, ki bo uradno prikazal pametno uro nove generacije. Naj spomnimo, da različni viri navajajo, da skoraj vsi pomembnejši tekmeci tudi pripravljajo nekakšne pametne ure (Apple, Microsoft, najbrž tudi Google). Iz tržnega zornega kota taka poteza korejskega proizvajalca ni presenečenje, saj se velikan v zadnjih letih vselej zelo trudi, da bi bil pri najavah korak prek tekmeci.

Tehnične podrobnosti o novem članu družne Galaxy še niso znane, je pa moč glede na izbrano ime sklepati, da bo imel kar nekaj značilnosti, ki jih poznamo tudi pri tablicah in telefonih Galaxy. Še bolj verjetno pa je, da bo Galaxy Watch predstavljen kot prijateljski izdelek za uporabo in povezavo s telefoni in tablicami.

Sicer pa dobro obveščeni navajajo, da bo Samsung v Berlinu predstavil še tablico Galaxy Note 3, tablico večjih dimenzij Galaxy Tab 3 Plus in še eno (izboljšano) različico letošnjega hita – telefon Galaxy S4 Plus.

http://www.samsung.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji