Oglasno sporočilo
Objavljeno: 12.6.2018 06:00

Tematska izdaja Monitorja: Bitcoin in druge kriptovalute

Poletne počitnice se bližajo - čas za branje posebne poletne številka Monitorja, v kateri smo se poglobili v Bitcoin in druge kriptovalute

Prvi del številke je namenjen osnovam, od izumiteljev najpomembnejših kriptovalut do različnih zgodovinskih finančnih balonov, pišemo tudi o ključni osnovi - tehnologiji veriženja blokov.

Sledi del posvečen priložnosti za zaslužek, ki ga prinašajo kriptovalute. Od golih osnov, ki jih moramo poznati, da se sploh začnemo ukvarjati s trgovanjem, pa do zahtevnejših in bolj poglobljenih tem. Pišemo o najopaznejših alternativnih kriptovalutah, o dnevnemu trgovanju, pa tudi o tem, kako na to gledajo davčniki pri FURS.

Nato pa - zbiranje zagonskih sredstev s pomočjo t.i. projektov ICO. Kaj sploh je ICO, kako poteka, pa tudi o pomembnejših uspelih (in tudi propadlih) projektih. Pišemo tudi o slovenskih projektih, ki jih je presenetljivo veliko.

Izredno zanimivo je rudarjenje kriptovalut, čemur posvečamo nekaj strani, še pomembnejša, vsaj za domače uporabnike, pa je varnost. Pišemo o večjih svetovnih pretresih kot tudi o povsem praktičnih vidikih, torej kako lahko navadni uporabniki zaščitimo sebe in svoje kriptovalute.

  Revijo se lahko naroči tudi v spletni trgovini.

Digitalni Monitor

Monitor lahko berete tudi v spletni različici, vse dosedanje številke revije so brezplačno na voljo v našem spletnem arhivu, na DVDju pa je voljo tudi celotna paleta številk v formatu PDF.

Monitor lahko berete tudi na telefonih in tablicah Apple in Android:

Android: www.monitor.si/monitor_play

iPhone: www.monitor.si/monitor_iphone

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji